ja uz neviem co robit,tak som sa rozhodla ze to asi napisem sem aby mi vobec niekto mohol poradit. som so svojim uzasi rok pricom odkedy odisiel studovat do BA stale sa hadame, on sa vyhovara na mna ja na neho, chcela by som zistit kto ma chybu? naposledy sme mali hadku: povedala som mu ze mi vadi,ked mi nieco slubi a nedodrzi to, napr: mal mi napiat sms, nenapisal, pytam sa ho preco a on ze to jeho vec, dalej ze preco mi nezavolal ked mi slubil, a on ze ja niesom poviiny ti volat kazdy den...... a zase na mna zvalil vinu, ze som sa ozvala, ze som podrazdena niecim asi, alebo ze mi stale nieco vadi,..pritom su to normalne principy vztahu .... viem ze tato otazka nieje adekvatna a neposkytne objektivne nazory ale cem sa vas opytat myslite si ze ma ece lubi?? ked som sa ho na to spytala,povedal ze zase si sprostosti namyslam ...tak v com je chyba ???
UZ DALEJ NEVLADZEM . POMOOOOOC !!! :((((( (vztah)
1bambulka14 --- mame 19, atakisto sa vidame raz za tyzden, no tento tyzden musel ostat v BA kvoli turnaju(je na telesnej fakulte) ....cize uvidime sa o tyzden ...
no treba hlavne uprimny rozvohor niekde v pokoji vecer na cajiku. musite byt k sebe uprimny, povedz mu ze mas trochu obavy a nech to neberie hned akop tvoje vymysly. povedz mu ze ti chyba a ze potrebujes od neho sem tam pocut, a hlavne ked ti to slubil, cakala si to..
ja mam ten isty problem...presne to iste...stretavame sa raz za týžden, no tentoraz sme sa nevideli už týžden a uvidime sa až nabuduci týžden...ked som s nim volala a povedala, aby mi napisal alebo zavolal, povedal dobre...alebo ked mi slubil, že napiše, tak nenapiše...takže mam to skoro to iste...a ako dlho ste spolu??? a kolko mate rokov??