Ahojte.Mam citlivu plet a prejavuje sa to zacervenanim.Prosim napiste mi aky krem by som mala pouzivat(taky ktory ste uz mali a viete ze pomoze).
Mám citlivú pleť. Aký krém používať?
Ahojte, ja používam AA kozmetiku, majú rôzne línie podľa veku. Je to fakt dobrá kozmetika a za prijateľné ceny (oproti drahým značkám) Táto je z poľska. Predáva sa v lekárňach. Pred nedávnom som ju objavila aj na internete: -Odkaz odstraneny- Treba vyskúšať, čo Vám sadne. Maruska
odporucam ti cetaphil hydratacny krem na suchu a citlivu pokozku, zozeniesz ho na nete a v niektorych lekarnach za styri eura. mne velmi pomohol a ainy uz nekupim.krem maa 40ml
bioderma sensibio
mam citlivu plet a zvyknem si kupovat pripravky s mliekom, medom, propolisom, su super. alebo detske kremy, tam aspon nedavaju tolko chemie.
Najlepsie su detske kremy, su priamo urcene na citlivu pokozku, takze len odporucam!! a Indulona je klasicky krem, ktory pouzivali uz nase babky, takze tiez velmi dobra. Urcite lepsie ako nejake sajrajty z drogerie alebo ako vy hovorite "prirodna kozmetika"
Najlepsie su detske kremy, su priamo urcene na citlivu pokozku, takze len odporucam!! a Indulona je klasicky krem, ktory pouzivali uz nase babky, takze tiez velmi dobra. Urcite lepsie ako nejake sajrajty z drogerie alebo ako vy hovorite "prirodna kozmetika"
Pre mňa jednoznačne BIODERMA Sensibio AR krém. Mám normálnu až suchú a občas začervenanú pokožku vďaka zime, alkoholu, koreneným jedlám a teplej sprche.Vyskúšala som aj LRP Rosaliac a EUCERIN Anti-rotungen - obidva sú také nijaké čo sa mňa týka. AR účinkuje okamžite a pleť mám po ňom v tom najlepšom stave akom len môže byť :D Je to výborný podklad pod mejkap, ale ten ani moc nepotrebujem s AR.
PS: uvedomte si že každému niečo iné sadne, ja som vyskúšala vzorky.
a ta detska kozmetika je dobra? ved tiez by nemala obsahovat parfumy a mala by byt hypoalergenna.
Ja som isla za koznou lekarkou a ta mi nechala namiesat taky kremik v lekarni. Je to bez farbiv a bez parfumov a je sueeer. A zadarmo:-)