Ahojte.Mam citlivu plet a prejavuje sa to zacervenanim.Prosim napiste mi aky krem by som mala pouzivat(taky ktory ste uz mali a viete ze pomoze).
Mám citlivú pleť. Aký krém používať?
Ahoj, ja na moju citlivu plet pouzivam hlavne prirodne produkty, moznoze aj toto by ti pomohlo :) ziadna drazdiva chemia
Ja mám tiež citlivú pleť, v poslednom čase sa mi na nej robia také červené škvrny, a to používam aj kremy z lekarne. Baby poradte miprosím niečo, čo by to mohlo byť?
A kde sa dá tá kozmetika Protopan kúpiť. Dá sa zohnať vzorka na vyskúšanie?
Len tan na ozrejmenie, co tie kremy z protopanu vlastne obsahuju a nachadza sa to aj v inych, ovela drahsich kremoch. Hned druha a tretia zlozka petrolatum a paraffinum liquidum.
Tiež mám dobré skúsenosti s kozmetikou Protopan, konkrétne používam tento: www.protopan.sk
Ja mávam tento problém vždy v zime. Pomáha mi na to krém proti chladu a vetru určený pre miminká
Po dlhej dobe skúšania a hľadania vhodného krému som naďabila na kozmetiku Protopan, ktorá ako jediná mi moju citlivú pokožku dokázala upokojiť a hydratovať. Majú ucelený systém kozmetiky i výživových doplnkov určený špeciálne na citlivú či atopickú pokožku. Takže a máte podobný problém ako ja, určite ju skúste :-)
Ja mám tiež citlivú pleť. Ani dermatologicky testované krémy, ani hypoalergénne neboli pre mňa dobré. Vždy ma tvár štípala. Ale našla som riešenie, 100% prírodné krémy sú proste najlepšie, žiadne chemikálie, proste super. Najlepšie na tom je, že obsahujú málo ingrediencií a všetkým sa dá rozumieť, čiže si môžeš utvoriť presnú predstavu, z čoho je krém urobený. Btw používam Weleda krémy- môžeš ich kúpiť v DM