Mám citlivú pleť. Aký krém používať?

laurittko

ja už roky používam tento krémik notino. sk/la-roche-posay/hydreane-krem-pre-suchu-plet/ a som nadmieru spokojná, kedysi som mávala suché miesta a už sa mi to naštastie nerobí

Alexa12

Ja mam pocit ze mam citlivu plet len poslednych par mesiacov a dovtedy som ju mala mastnu.. no neviem moc co teraz pouzivat, pretoze zo vsetkeho ma stipe tvar, poradte prosim

Nika_nika

Tiež mám citlivú pleť a mne veľmi pomohlo, keď som si do ple´tového krému začala pridávať pár kvapiek bio arganového oleju

Sona345

Máte prosím vás niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou Naomi BioCosmetics? Našla som ju na nete a celkom sa mi pozdávala

alenka_radska

Pouzivam hlavne tuto radu pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/citliva-plet-1 , obcas vymenim aj za ine produkty, zalezi v akom stave mam prave pokozku lebo vacsinou je velmi citliva, ale v lete sa to trosku zlepsuje,tak vtedy pouzivam aj kremy proti vraskam alebo nieco ine :) podla nalady

simca_medova

A máš rposím nejaké konkretne produkty, ktoré tebe pomohli? Moc by mi pomohlo keby mi dáš tip, v prirodnej sa nevyznám.