Ahojte.Mam citlivu plet a prejavuje sa to zacervenanim.Prosim napiste mi aky krem by som mala pouzivat(taky ktory ste uz mali a viete ze pomoze).
Mám citlivú pleť. Aký krém používať?
Dakujem ti za tip, pozriem sa na to. Myslim ze prave tuto znacku pouzivala aj moja mama.
ja už roky používam tento krémik notino. sk/la-roche-posay/hydreane-krem-pre-suchu-plet/ a som nadmieru spokojná, kedysi som mávala suché miesta a už sa mi to naštastie nerobí
Ja mam pocit ze mam citlivu plet len poslednych par mesiacov a dovtedy som ju mala mastnu.. no neviem moc co teraz pouzivat, pretoze zo vsetkeho ma stipe tvar, poradte prosim
Tiež mám citlivú pleť a mne veľmi pomohlo, keď som si do ple´tového krému začala pridávať pár kvapiek bio arganového oleju
Ďakujem Denisa333 za odpoveď :-)
Ahoj ja používam Light Cream z Naomi BioCosmetics a je naozaj skvelý. Určite ho vyskúšaj :-)
Máte prosím vás niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou Naomi BioCosmetics? Našla som ju na nete a celkom sa mi pozdávala
Jeej super, ďakujem :)) tuto značku som ešte neskušala
Pouzivam hlavne tuto radu pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/citliva-plet-1 , obcas vymenim aj za ine produkty, zalezi v akom stave mam prave pokozku lebo vacsinou je velmi citliva, ale v lete sa to trosku zlepsuje,tak vtedy pouzivam aj kremy proti vraskam alebo nieco ine :) podla nalady
A máš rposím nejaké konkretne produkty, ktoré tebe pomohli? Moc by mi pomohlo keby mi dáš tip, v prirodnej sa nevyznám.