Pekný večer, čo znamená keď mám bolesť v oblasti vaječníkov, krížov a som nafúlnutá ako balon? Menzes nečakám. Prosím. Zajtra idem ku gyn. ale nemali ste niekto takéto problémy? Viete, aby som mohla lepšie spať.
môžete mi rýchlo odpovedať?
nechcem sa vám do toho starať, ale je to už pár rokov od založenia diskusie, takže už to bude mať asi vyriešené :D
Presne tak, ak menzes necakas a mas po nom tak to moze byt jedine ovulacie aj pri nej byvaju take obtiaze. Skus hrejive termofory alebo teplu vanu si dat.
A co takto zajst k lekarovi? Moja zena sa tiez stazuje na bolesti, ked ovuluje, takze moze to byt tym, ale tak aj nemusi, ze? To my asi takto nezistime.
nebude to len ovulacia? ja to mavam takto podobne, mna dokonca bolieva spodne brucho pri ovulacii viac ako pri menzese.
Pekný večer, bolesti v oblasti vaječníkov, krížov a nafúknutosť môžu byť spôsobené viacerými faktormi. Môže ísť o príznaky spojené s menštruáciou alebo ovuláciou, kedy sa často vyskytujú podobné bolesti a diskomfort. Ďalšou možnosťou je zápal vaječníkov alebo vajíčkovodov, ktorý môže spôsobovať bolesti a nafúknutosť.
Ak sa tieto symptómy opakujú alebo sú veľmi intenzívne, je dôležité vyhľadať lekára. Môže byť potrebné gynekologické vyšetrenie, aby sa vylúčili závažnejšie stavy, ako sú cysty na vaječníkoch alebo endometrióza. Správna diagnóza je kľúčová pre určenie vhodnej liečby a zmiernenie vašich príznakov.
I couldn't agree more with your points - this post is spot-on! janitorailogin.com
na cysty skus akupunkturu, urcite nie zbytocnu operaciu
helenana ako si to riesila? myslim tu cystu. operacia alebo inak? mala si len jednu?
Môže ísť o cystu. Mala som podobné problémy s krížami...ale nebola som nafúknutá. Držím palce.