Vela ludi mi povedalo ze som blba,ze si dokaslem zivot.Mam 15 rokov a som tehotna.Je na tom nieco zle???Mam skveleho priatela ktory ma lubi a tesi sa na babo,uzasnych rodicov ktory ma chapu aj ked na zaciatku to nebolo bohvieco.Ja som taka stastna a tak sa tesim na to miminko.Je na tom nieco zle?Preco ma nikto nechape?
tehotna :)
Mama sa o tom nemusí dozvedieť. Povedz jej, že nechceš aby bola pri vyšetrení aj ona, že sa hambíš a lekárke povedz pravdu. Ona to mame nesmie povedať ak si to neželáš.
MISSKA ....
nerob nervy,ved to mas dostat dnes {aj ked si myslim ,ze pre tieto stresy to dostaness neskor},tak neboooj.Pokial sa do teba nevystriekal,neprepadaj panike,predsa....PS..a naco je antikoncepcia?na to,aby si nebola tehotna a nemala stresy,tak na to PROSIM nabuduce nezabudni////
Ahojte...mam taky problem...pred 3 tyzdnami som mala 1.krat pohlavny styk a to dokonca nechraneny...dnes mam dostat menzes a velmi sa bojim...co ak nedostanem?nasi by ma zabili...mam len 16...a s mamou mam ist ku gynekologovi,ale to z ineho dovodu...ked poviem doktorke ze som panna,tak ma vysetri asi zozadu,nie?a nepride na to,ze som klamala?ak by mama vedela,ze som mala sex,tak som mrtva...prosiiiiim poradte....surne...aj mailom na mizunka@azet.sk dakujem papapa
Preboha deti chcú mať deti. Po deťoch túžite celý život a nemôžte ich mať vždy keď po nich zatúžite, lebo by ste ich mali niekoľko desiatok.Vychutnajte si v živote vždy to, čo je pre daný vek prirodzené, lebo keď niečo predbehnete už sa to nevráti späť. To dieťa vám zostane navždy a nedá sa odložiť. V 30-40 budete mať deti už takmer dospelé a vaše rovesníčky budú prežívať to krásne, čo vy už máte dávno za sebou. V živote vám nič neutečie, ale môžte jediným chybným rozhodnutím stratiť celú mladosť a to vás bude niekedy veľmi mrzieť.
Ahojky ja mám 16 a strašne túžim po babätku mám poriateľa ktorý ma ľúbi a chápe...Ale bábätko nečakáme...dohodli sme sa že prv ukončím školu.MojA keby že som bola tehotná v tvojom veku tak tiež by sa strašne tešila...Rodičia by ma podporili a priateľ je zarobkovo činný tak tiež by bol nápomocný....Dokázal by si ma aj vziať...Veľmi sa ľúbime tiwž by bábätko prijal...A z veľkou radosťou...Moja buď šťasná že si tehotná síce máš ba 15 ale niektoré ženy majú 30 a nemôžu mať detičky...Pa Držím palčeky
Ahojte, chcem iba dodat, ze tieto deti mozno uz vo vnutri davno nie su deti a cudova li by ste sa ako sa dokazu o seba postarat. Aj ked rodicia im urcite radi pomozu. Ja mam 25 uz mam vek na rodinu, ale verim aj tym mladsim. Nejde o nic viac ako o to, ze ja som mozno na rodinu dospela v 25-tich rokoch a oni z donutenia dospeju uz v 16-nastich. Nie je to nic katastrofalne, ak mate okolo seba ludi, ktori Vam pomahaju. Drzim Vam palce a verim, ze sa Vam bude darit.
NIga ano mam to potvrdene ...inac vy co tvrdite ze tie financne starosti hodime na rodicov ...nieje to celkom moj pripad ...ja mam brigadu pocas celeho roka a priatel ma svoju firmu aj ked ma len 19 ale dari sa mu
Ahoj aj ja som zrejme tehotna nemam kramy a test my vysiel pozitivne ale idem este radcsej ku gynekologovi aby mi to porvrdil.Ty to mas potvrdene???
Pepis, tehotenstvo je prirodzená vec, ale pre ľudí, ktorí môžu zabezpečiť v budúcnosti svoju rodinu. Trúfaš si uživiť svoju rodinu v 16? Vieš vôbec, čo to všetko obnáša? Z čoho budete žiť, kde budete bývať? Veď v tvojom veku ešte nemôžeš ani robiť 8 hodín. To všetko bohužiaľ budete musieť hodiť na plecia vašim rodičom. Takže život skomplikujete nielen sebe, ale aj svojim rodičom a len preto, že ste boli nezodpovední.Julka má pravdu, vidíte všetko príliš ideálne.
sofinia moja, napis radsej mi na pepis111@azet.sk, post nejde. prepac, ze kazim temu:)