nechcem si pripadat tucne

rockerka

Taka rada- namiesto toho aby si sa pozrela do zrkadla, odfot sa. Ja som bola hrozne prekvapena ked som sa videle na fotke- Ta vychudnuta vyzla predsa nemozem byt ja! Ale bola som to ja. Skus.

kajka22

hm zase som už stále pomaly priberám ale ja to nechcem,pomôž napíš aký prídavok na čaje alebo tabletky aby som prestala priberať,som malá 160cm a vážim hrozne 60váhy.Pred 2 rokmi som mala akurát 160cm za 45váha a teraz čo to mám byť????Pomôž mi napíš email....

eva25

ta stranka je fajn, je to modifikacia 12 krokov od anonymnych alkoholikov. tento program som uz raz skusala, no neuspela som, zacala som opat, principom je asi si priznat bezmocnost nad svojou chorobou a verit v silu vacsiu nez je moja- nech si to kazdy vysvetluje podla seba. kazdou recidivou sa nieco ucim.kamarat- dlhorocny abstinujuci alkoholik mi povedal, ze je to o pokore a skromnosti. takze bojujem.

writza

ja poznám babu ktorá je z toho úplne vonku a nasledujem jej postup už ak osom písala tak tá www stránka o tom hovorí...

eva25

nie som z toho vonku, vcera som zlyhala a vracala, ale idem dalej. mam pracu, co ma tesi a to ma asi drzi,chcem to zvladnut, asi som optimista, ale stale verim, to je asi jediny recept. ked alkoholik dokaze abstinovat, tak preco by som to nedokazala aj ja- abstinovat od bulimie.

elka

ahojček evka,ja mám 172cm a 51kg,myslíš že je to podváha?moje my slenie je na bode mrazu pretože ak len vypijem kávu tak si myslím že priberiem.Gratulujem,že si sa dostala z tej kombinácie mne sa to ešte ani raz nepodarelo!ak ak chceš pomôc tak určite nie s liekmi,radšej si nájdi nejakú činnosť ktorá ťa zamestná,bude byviť alebo priateľova s nimi chodievaj tak často ako sa len dá aby si nemuslela myslieť na také sprostosti a mimochodom ako si sa z toho dostala?musím to tiež vyskúšať dik

mis.

Evi, ja tiež:-( Lenže u mňa je už taký problém, že mi nedokáže pomôcť ani odborník, nakoľko nemám silu robiť zmeny.. Ale mám pocit, že túto vetu nikto nepochopí.. ja už ležím na zemi a čakám..... asi na zázrak, alebo na to najhoršie.. Idem Ti radšej napísať na mail, nechcem, aby ma tu "niekto" čítal.. Chcela som si sadnúť pred tv, lebo mi je divno, ale urobila som si kávu, možno ma trošku preberie a pôjdem neskôr aspoň na prechádzku..