potrebovala by som poradit, ako riesit to, ze si neustale pripadam tucne, hoci mam este stale podvahu. liecila som sa s kombinovanej ppp - anorexie a bulimie, so uz v pohode, len si stale pripadam tucne. mate s tym niekto nejake skusenosti, alebo mate lieky od psychiatra? nechcem sa uz trapit.
nechcem si pripadat tucne
evka,neviem ako sa presne vola ta doktorka,ale realizuje sa to v okoli nitrianskej nemocnice a vraj sa to uz nemalo robit,ale baby to velmi chceli mat aj nadalej,tak sa ium vyhovelo :-)to mas namysli ci nieco ine?
aksbbmyslis, baby, co sa v piatok poobede stretavaju s dr.koniarovou, tak to nefunguje. myslis nieco ine?
evka25...v nr je ,,klub'' dievcat s ppp,stretavaju sa pod dozorom psychologicky,odbornicky na ppp.ja som tam sice nikdy nebola,ale ak chces mozem ti povedat kde sa to zvykne konat :-)
som z okolia nr tu nie je ziadny klub pre baby s ppp, je to skoda, spolu sa asi bojuje lahsie, doktor ta nepochopi tak dobre ako niekto kto si ppp prezil.
vychadzas teda z 12krokov AA? s akymi problemami chodia ludia do toho centra? ja som z okolia nr.
neviem ako to fungujea či terapia vôbec zaberie, ale ja robim na toto 12krokov uzdravovania - americká metóda a dospela som zatiaľ len k jednému záveru nič na svete mi nepomôže, žiaden človek, ani hmotné veci, pretože táto choroba je silnejšia ako som ja...ja som voči nej totálne bezmocná to je všetko a ...stačí si proznať totálnu porážku...žiadna sila vôle nepomôže pretože to o sile vôle vôbec nie je..ak je niečo silnejšie ako ja tak to predsa silou vôle neporazím....každý štvrtok o siedmej sú mítingy v centre Slniečko(Petržalka Námestie hraničiarov), alebo sami ozvi 0911757800 a dozvieš sa viac...