nechcem si pripadat tucne

jaja

evka,neviem ako sa presne vola ta doktorka,ale realizuje sa to v okoli nitrianskej nemocnice a vraj sa to uz nemalo robit,ale baby to velmi chceli mat aj nadalej,tak sa ium vyhovelo :-)to mas namysli ci nieco ine?

jaja

evka25...v nr je ,,klub'' dievcat s ppp,stretavaju sa pod dozorom psychologicky,odbornicky na ppp.ja som tam sice nikdy nebola,ale ak chces mozem ti povedat kde sa to zvykne konat :-)

eva25

som z okolia nr tu nie je ziadny klub pre baby s ppp, je to skoda, spolu sa asi bojuje lahsie, doktor ta nepochopi tak dobre ako niekto kto si ppp prezil.

writza

neviem ako to fungujea či terapia vôbec zaberie, ale ja robim na toto 12krokov uzdravovania - americká metóda a dospela som zatiaľ len k jednému záveru nič na svete mi nepomôže, žiaden človek, ani hmotné veci, pretože táto choroba je silnejšia ako som ja...ja som voči nej totálne bezmocná to je všetko a ...stačí si proznať totálnu porážku...žiadna sila vôle nepomôže pretože to o sile vôle vôbec nie je..ak je niečo silnejšie ako ja tak to predsa silou vôle neporazím....každý štvrtok o siedmej sú mítingy v centre Slniečko(Petržalka Námestie hraničiarov), alebo sami ozvi 0911757800 a dozvieš sa viac...

Najčítanejšie články