VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

pekac

...Ja nemam.To je o rozhodnuti.A ak urobim nieco zle priznam sa .Som dospely clovek a typ bud a lebo a nelutujem ,ze hovorim pravdu.Mam zazite klamanie aj nasledovne sklamanie.

pekac

Pochop mi ta tu mozme drzat nad vodou kym to vsetko nejak neskonci....pre nas si Marko,Ale ako chces objektivne riesenie?Co ak ma pravdu a ty si ju zranil tak ,ze nic ine okrem penazi uz od teba nechce.....dedukujem .....vymyslam.....hm

marko

pekac,myslim si,ze niekedy je lepsie mlcat ako vsetko povedat. Nepovedal som jej vsetko pre jej dobro,lebo viem ako by to dopadlo.

pekac

Pravdu ti napisem:"Vas vztah podla vsetkeho co pises nieje od srdca k srdcu.Ak by bol nemas pred nou ziadne tajnosti.Usudzujem ,ze mozno vycitila ,ze niesi uprimny a stratilo to pre nu vyznam.Jej momentalny stav je ,ze je apaticka a uz jej ide len o peniaze....naco ich potrebuje nevieme na 100%......ma niekoho nema? ...mozno ma.Teraz ma obdobie ked si asi uziva ,alebo chce uzivat.Ak ste planovali buducnost zda sa mi cudne ,ze uz nebyvate spolu ak ste z jedneho mesta.Pisem co ma napada a co z tohto vsetkeho citim.

marko

Nic som jej na to neodpisal,mam jej napisat? Ano,dozvedela sa to vsetko,ked uz bolo neskoro a musel som jej to oznamit. Museli sme byt daaky cas bez seba,ale ked som prisiel svsetko som jej povedal a aj preco som to robil. Slubil som jej,ze ju uz nikdy tak necakanie neopustim a ze uz budem posluchat. Posluchal som,pokial bola pri mne,ale bez nej zas budem neposluchat. Pekac,nechcem to tu tak rozoberat,ale stala pri mne ked mi bolo najhorsie a myslim si keby bola taka tak by sa vtedy na mna vykaslala. Neviem a asi nikdy nepochopim preco to vsetko robi.

pekac

Pytam sa preto,aby sa dala objektívne posudit situacia.S tym niecim si sa jej priznal a teraz to vie?No drahy vikend ,ale teraz to neries.Napis.

marko

Vies co mi napisala?? Ze mozme byt spolu cez sviatky,ale chce deat tisic. Ani si nevies predstavit aky som nasraty. To co robi??????????????????????

marko

Nevie uplne vsetko co robim a ja nechcem aby to vedela,nechcem aby sa tym trapila a bala sa. To je jedno,nechcem o tom pisat. NIKDY som ju nepodviedol,nadovsetko na svete lubim. Niekedy je lepsie,ked o urcitych veciach sa nerozpravas s najblizsimi. Povedala mi,ze uz mi nezavola,nenapise....a predsa sme v akom takom kontakte.