Tabletka PO - rady pls

Príspevok v téme: Tabletka PO - rady pls
star003

Ahojte všetci.Kamaratka mala pohlavný styk s priatelom a bolo to prvý raz lenže im praskol kondom...dnes idu kupiť tabletku po lebo si nie su isty či môže otehotnieť pretože ma den po kramoch...lenže je tu jeden hačik ona teraz užívata tabletky lebo je chora ...zaberie tabletka po aj ked sa berie ina tabletka???radu plosiim

dany_111

Ahojte...Ked som krvácala na 5.,6. den po užití Escaplle, tak ako by to aj malo byť, je možné, že budem tehotná? Doteraz to bolo stále v poriadku no teraz po tom ako som si prečítala tieto príspevky začínam mať trošku obavy. Dúfam, že mi niekto odpíše. Pls...dakujem:(

timeaaa

ahojky ulina, tie skusky to mozu aj nemusia oddialit, je to asi individualne, ja som mala minuly rok na konci juna statnice a to sme mali 12 predmetov naraz a dostala som nacas. Takze tak

panama

Ahoj mala by som jednu otazocku..Beriem Hak belara ale zaroven som bola chora a uzivala som aj antibiotika...s priatelom sme sa milovali bez kondomu ale nevystriekal sa do mna ..no milovali sme sa viac krat...myslite ze ked som uzila Escapelle do tych 12 hodin tak sa mam coho bat??lebo som tu pocula o tekutine spred muzovho vyvrcholenia a mam z toho stresy..

timeaaa

Ahojky ulina, ked som uz bola tehotna- co som este netusila, alebo aspon som dufala, ze nie som, tak som aj ja mala priznaky ako keby som mala dostat, ale to boli priznaky tehotenstva, a kes mi meskali 1 a viac dni, tak som vedela, ze to nie je v poriadku, pretoze predtym som dostala vzdy nacas, aj ked som si myslela, ze som nedostala nacas vdaka Escapelle, ale vtedy som si urobila test a dozvedela som sa, ze som tehotna. Inak pytala som sa jedneho lekara, ake skusenosti ma s ESCAPELLE alebo Postinorom, ze ci sa stretol vo svojej praxi , ze zeny to uziju a aj napriek tomu otehotneju a napisal mi nasledovne: Ano stretol, a pomerne často. Spoľahlivosť postkoitálnej metódy sa uvádza do 80%. Preto si myslím, že prezervatív, jeho zlyhanie a následne Postkoitálna HAK nie je najlepšie riešenie. Rozhodne spoľahlivejšia je klasická moderná HAK.

Ale neboj sa, ty nemas dovod na obavy, 20. den cyklu- to nie je plodny, ako som ti uz pisala, ak mavas pravidelny cyklus a este sa do Teba neurobil ako do mna a vravim Ti nie kazdy muz ma tie kvapocky lasky ako to nazyvate a ejakulat je potrebny, aby chranil spermie v posvovom prostredi.ahojjkyy a ozvi sa

ulina2

ahoj timea..tak nedostala som to este aj ked priznaky predmenstruacne su...ale mozno je to tym, ze som mala tento tyzden 2 posledne a narocne skusky, moze byt? ked si bola tehotna mala predmenstruacne priznaky a pocit, ze dostanes kramy cochvilka?

kukuk

ahoj hu, nepis tu neoverene informacie, ani nevies co je to abort, tabletka po nesposobuje potrat, si na velkommmmmmmmmmmm omyle

timeaaa

ak mavac pravidelny menstruacny 28 dnovy cyklus tak to nie je plodny den - 20.den, ja som mavala pravidelny 27 dnovy - no nam sa to stalo 11.den cyklu co je plodny den

neznama22

ahoj...hmmmm ked mala pohlavny styk po kramoch hneť druhy den tak jasne ze moze biť v tom...radčej by som kupila tabletku po musi uziť do 72 hodin tak sa poponahlajte inak je v tom ajoj a nemaš začo...