Ahojte všetci.Kamaratka mala pohlavný styk s priatelom a bolo to prvý raz lenže im praskol kondom...dnes idu kupiť tabletku po lebo si nie su isty či môže otehotnieť pretože ma den po kramoch...lenže je tu jeden hačik ona teraz užívata tabletky lebo je chora ...zaberie tabletka po aj ked sa berie ina tabletka???radu plosiim
Tabletka PO - rady pls
dany_111 prepac, ze sa miesam do rozhovoru, ale myslim, ze v letaku je napisane, nie, ze by si mala dostat menzes do 5-6dni, ale mala by si dostat menzes vtedy ked ho normalne cakas a ak ti bude meskat 5 alebo 6 dni maximalne, tak treba ist k lekarovi ci nie si tehotna.
ahoj dany_111, nedostala som nic, ale ani moja kamoska nedostala a nebola tehotna, tak ja neviem. A Vam sa tiez nieco podobne prihodilo, ci nie ? Len ma pobolievalo v podbrusku na druhy den a potom vobec nic a tesne pred menzesom som mala rovnake priznaky, ako keby som mala dostat, lenze ked uz mi meskali, tak sa mi to hned nezdalo, lebo ani raz mi nikdy nemeskali, vzdy som ich dostavala presne nacas, dokonca presne na den
ahojky a odpis
Pre TIMEAAA: Chcem sa opýtať, keď si užila tu tabletku po tak si dostala tie krámy čo by mali prísť na 5.,6.deň alebo nie??? ...keď si ostala v tom... Bola by si som veľmi rada, keby si mi odpísala... Som zúfala z toho, či mi tabletka zabrala alebo nie...
ze par...aj tak si to povacsine plati zena, ako tabletky...
vav ze 650-700....no podla mna dost vela pre mlady par...
stoji okolo 650 az 700 sk...
Neviete kolko stoji ta slavna pomoc escapelle??? PlS..Dík:)
ahojky panama,ja viem co to je cakat dietatko a necakane, aj pre mna to bola zo zaciatku uplna pohroma, katastrofa, lebo len minuly rok som skoncila VS, nasla som si dobru pracu a odrazu cakam babatko, ale postupom casu si zvykas na dietatko, ale co uz, ked sa pretrhol kondom a escapelle nezaucinkovalo a to som ju zjedla po 6 hodinach