Tabletka PO - rady pls

Príspevok v téme: Tabletka PO - rady pls
star003

Ahojte všetci.Kamaratka mala pohlavný styk s priatelom a bolo to prvý raz lenže im praskol kondom...dnes idu kupiť tabletku po lebo si nie su isty či môže otehotnieť pretože ma den po kramoch...lenže je tu jeden hačik ona teraz užívata tabletky lebo je chora ...zaberie tabletka po aj ked sa berie ina tabletka???radu plosiim

ellyy

ja som s priatelom mala pohlavny styk den po kramoch a nam praskol kondom, nastastie sa neurobil a bolo to na konci, ked uz ani nebol poriadne dnu a asi skrabol s nechtom ked ma drazdil..a kramy som dostala na 6 den po uziti tabletky...a inak som nemala ziadne vedlajsie ucinky po uziti tabletky, ale nie som dva krat nadsena tym ze som ju musela zobrat, dufam ze to je prvy a posledny krat...

niekto

ak mas pravidelnu menstruaciu tak si mala neplodne dni co samozrejme neznamena ze nemozes otehotniet
plodne dni su zhruba 3-5 dni pred a 3-5 dni po ovulacii ktora nastava zhruba v polovici cyklu

ak sa chranis iba kalendarnou metodou tak pravdepodobnost otehotniet je zhruba 5-12% za rok pouzivania
en.wikipedia.org

tabletka po ma tak 80% stym ze ti to moze a nemusi rozhasit cyklus
a ma dost neprijemnich ucinkou
su baby ktorym nieje nic pripadne par dni zle
bola tu tema o nasledkoch skus ju najst alebo zaloz novu

evuliček

ahojte potrebujem poradit som po pitom dni skoncenia menstruacie a s priatelom nám praskol kondom aka je pravdepodobnost otehotnenia mam si kupit tabletku ci nie poradte mi prosim

timeaaa

Ahojky ss2, ja som to vedela a tusila, ze vo Vasom pripade sa nemusite nicoho obavat, ked to bolo ten 19.den. Aj ked viem, ze clovek nikdy nevie a obava sa aj tak.tak vela stastia a majte sa stale radi

ss2

Ahoj timeaaa,tak to prislo.Dnes (6 den po)dostala priatelka menstruaciu.Asi to sposobila ta tabletka.Dakujeme za povzbudenie a zaujem a radu.Vela sme sa poucili a aj lepsie spoznali.Myslim ze nam to pomohlo k rozumu a vazeniu si jeden druheho.Este raz dakujeme.

timeaaa

Ahojky ss2, ani ja som nemala ziadne priznaky, skor tie priznaky svedcilo o tom, ze dostanem menstruaciu ako, ze som tehotna. Ja som tiez nedostala predcasnu menst., ale 1 den ma pobolievala v podbrusku, inak nic. Tak vyckajte este do menstruacie a a ked sa nedostavi, tak vtedy nech si priatelka urobi test, ten by mal ukazat pravdivo, teda ak ma pravidelny cyklus. Neobavajte sa dopredu a ako vravim, bolo to aj 19 den cyklu takze si myslim, ze necakate babatko.

ss2

Ahoj timeaaa, na piaty den sme spravili test a vysiel negativne ale ziadne priznaky ktore popisuju ostatny na tomto fore (predcasna menstruacia,bolesti a tak )sa nedostavili.Normalne by mala moja priatelka dostat menstruaciu 11.02. tak teraz sme trosku na pochybach.

timeaa

Ahojky ss2, tak to je najdolezitejsie, ze sa lubite. Ja viem, ked mate este skolu bolo by to tazsie, ale pri najhorsom by sa to zvladlo. Ja som minuly rok dostudovala VS a potom sa to vlastne aj stalo. Aj my sme sa zobrali po 7 rokoch chodenia, aj konecne. Neboj sa tabletka priatelke urcite neublizi, mna len pobolievalo v podbrusku a ani dietatku neublizi, je to napisane aj v letaku. Len neviem ci na ten test nebude skoro - 5 dni po styku. Ja som si robila az, ked mi vynechal MC a to mi uz bolo velmi podozrive. Ale skuste. A inak aj ja som si myslela, ze Escapelle moze ovplyvnit teh. test, ale nie je to pravda.Drzim palce, ahojkyyyy

ss2

Ahoj timeaaa, ja len dufam ze mas pravdu.Nie ze by sme sa brat nechceli ale este nam zostavaju 3 semestre.Neviem co sa bude diat po tom ako zobrala tu tabletku.Mam o nu strach aby sa jej nieco nestalo.Alebo nemala nejake problemy.Rohodlisme sa ze kupime test tak na 5ty den ho spravime a uvidime.Dufam ze ta tabletka to nemoze nejako ten test ovplyvnit.Chceme matrodinku ale nietakto ze zlyha kondom.Ale aj tak si myslim ze je najdolezitejsie ze ju naozaj velmi lubim.Dakujem za povzbudenie

timeaaa

Ahojky ss2, podla mna sa nemusite obavat, ked to bolo na 19 den cyklu. Nam sa to stalo 11 den cyklu.Potom daj vediet, ako ste dopadli, ale naozaj si myslim, ze niet obavy, podla mna to bol nepolodny dne, ak ma teda priatelka pravidelny cyklus 28 dnovy.