Meska mi menstruacia asi 5 dni...co nezvykne...
ale uz tyzden mam pocity,ako tesne pred nou...a stale nic...
Mala som sex s priatelom, no stale pouzivane kondom a ani raz sa neroztrhol...
Cim je to???mozem byt tehotna aj tak???alebo je to sposobene nejkymi hormonmi???...Poradte mi prosim...
prosim o info!!!!!
to žužu: aha no a skusala si aj tu metodu s meranim si bazalnej teploty, to je este o nieco spolahlivejsie ako pocitat dni lebo aj pred aj po ovulacii su dni ked to nie je riskantne :) ta metoda sa tusim vola silvova ale nie som si ista keby si si o tom niekde chcela precitat
Ja len k tomu, čo napísal jatyon. Janík tu chýba, ale s tým si asi chudák nevie poradiť. Akupunktúra tu nezaberá :)
ifka dik.ja som len chcela vedieť riziko po ovulacii.prewdsa to vajíčko už cestuje z pelíška do pelíška.do nej to riskujem,(zatiaľ to vždy vyšlo)dávame bacha. musím počítať dni, antinu brať nemôžem.
lebo to Janík ešte nevymyslel
preco sa neda akupunktura úpopuzit ako antikoncepcia ???
hmmmmmm, to si mala krasne nedelne rano !!!!!!
.
moznost otehotnenia tu je .... ale iba velmi mala....
dnes rano som mala sex s muzom;bez antikoncepcie;kondomu a potom co to do mna dal som si to vsetko uvedomila...pred vcerom mi skoncila menzes-je tu moznost otehotnenia...please help
nehadzte flintu do zita. Nemusi to nic znamenat.Mne niekedy meska aj 5 mesiacov.Vsetko je to o strese, hormonoch, o tom ci si prekonala nejaku chorobu... atd. Ma to vela pricin. To nemusi znamenat ze si tehotna. No odporucim ti ist na gynekologiu a tam ti uz poradia. Ak ti meska dlhsie potom ti pichnu inekciu a do 14 dni dostanes menstruaciu. No a pri vysetreni ti aj povie ci si tehotna alebo nie. Nevesaj hlavu :)
to žužu: studujem zdravotnictvo, takze to neviem tak presne, ale mozes otehotniet aj po ovulacii a niekedy dokonca aj pocas menstruacie ale aka je pravdepodobnost to neviem. Ale najvacsia pravdepodob. je pocas ovulacie co je pri pravidelnom cykle okolo 14-teho dna +/- 2 az 3 dni su tiez plodne (pocas plodnych dni je tiez zvysena bazalna teplota o niekolko desatin stupna)a treba ratat aj s tym ze spermie preziju v zenskom tele 2 dni...no len neviem ci som ti tymito info pomohla :)
ifka, ty študuješ medinu? či gyn?tak mi prosím ťa povedz, aká je pravdepodobnosť otehotnenia po ovulácii, čiže v druhej polovici cyklu.