Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

este nie som si ista...

Príspevok v téme: este nie som si ista...
neviemka

Ahojte ludkovia...S priatelom chodime uz viac ako 2 roky, este sme spolu nespali...Ale to tak uz citime, ze coskoro uz by sme chceli...naozaj sa lubime, ale ked ja som taka, ze by som chcela mat len jedneho jedinkeho v zivote, taktiez aj on len tu pravu :).. No ale ja sa bojim, ze co ak zacneme spolu spavat a napr. o rok sa rozideme? Ja by som sa z toho asi zblaznila, ze ked si potom najdem partnera a povedat mu, ze uz som niekoho pred nim mala, a nebodaj, ze ten dalsi by bol panic..Neviem, trocha sa boji, aj ked teraz to tak citim ze uz je mozno cas :)...Bojim sa, ze sa mozno niekedy rozideme, bo niekedy mi na nom vadia uplne malickosti... Obaja budeme mat coskoro 20..dakujem za radu

saskia55

sme uz manzelmi 20r.a funguje to perfektne.nikomu z nas nik cudzi nechyba,ani teda druhy.nasli sme sa okolo dvadiatky a nikdy sme to neolutovali,ze sme nevyskusali sex s inym.mame rovnake nazory na zivot a skutocne sme jeden druheho nikdy nepodviedli.ozaj to funguje aj v dnesnej dobe,ver mi.

suci

saskia aaa mozno taka otazka na telo, prepac, ale nemas nikdy pocit ze to manzelovi trosku chyba ze v mladosti nevyskusal aj ine???Ja som tiez panna a do nicoho sa nehrniem ale teraz vsade pocvam a dokonca sa aj stretavam ze chlap kt mal manzelku ako jedinu zacina na stare kolena vystrajat a skusat to co nevyskusal....tak by som chcela vediet tvoj osobny postreh a skusenosti lebo kazdy mi len hovori ze je to na hlavu aby som bola s niekym pre ktoreho som prva kedze to berieme vazne lebo by sme to mohli lutovat:(....tak prosim o nazor zo zivota a vopred dakujem:)

saskia55

a ja si myslim,ze si velmi rozumne dievca.dnes sa to uz velmi nenosi,panenstvo si priniest do manzelstva,pretoze dnes je svet plny konzumizmu,svet si chce proste uzivat.ak ta ma skutocne tak velmi rad,nechcel by,aby si mu robila konkubinu,ako sa prv hovorievalo,ale by ta poziadal o ruku.inac zaruku,ze po tebe nebude mat nejaku inu,nemas ziadnu.mal by ta respektovat.ved by si mu do manzelstva priniesla ten najkrajsi dar,aky len moze zena muzovi priniest.never reciam,ze je to staromodne,kolko zien by chcelo svoje prve zazitky vrati t spat,ale neda sa to.ja mam manzela,ktory bol moj prvy a ja jeho prva.ver mi,zozierala by ma ziarlivost,ak by niekoho predomnou mal. on mi povedal to iste.ak si citliva,urcite by ti to vadilo-ved napokon aj o tom pises.

nechapem

nechapem, preco je take dolezite aby pred tebou nemal nijaku..co je na tom? ja som mala pred mojim snubencom troch a on mal predomnou 4 , a klape nam to a nerozoberame to, ze nie sme prvi a posledni.dolezite je to co je teraz, ze sa mame radi a chceme sa brat, suhlasim s otaznikmi, ma pravdu

mamba

asi tak,, ak takto rozmyslas tak s nim mat sex nebudes nikdy bo nikdy si nemozes byt 100% ista ze spolu ostanete navzdy a myslim ze ak sa lubite a ty rozmyslas uz o tom co povies dalsiemu chalanovi ked pride na sex tak to nieje uplne normalne..milujete sa tak sa milujte je to krasny pocit pre obidvoch ked sa mu oddas cela a on tebe,, budes citit ze je len a len tvoj

mixal345

cedric: no neviem si predstavit ze by chlapovi ktory ma naozaj zaujem vadilo, ze zena je neskusena. nehovorim o vztahoch pre sex.

cedric

heh, otazniky maju pravdu, sex je velmi dolezita vec v partnerskom vztahu, mozu velmi vela polepsit ale aj uplne znicit vztah.. a ked si v buducnosti najdes niekoho ineho a nebude to prave nejaky puritanec, tak mu bude urcite vadit viac to ze si neskusena ako to ze uz si pred nim niekoho mala..