Ahojte ludkovia...S priatelom chodime uz viac ako 2 roky, este sme spolu nespali...Ale to tak uz citime, ze coskoro uz by sme chceli...naozaj sa lubime, ale ked ja som taka, ze by som chcela mat len jedneho jedinkeho v zivote, taktiez aj on len tu pravu :).. No ale ja sa bojim, ze co ak zacneme spolu spavat a napr. o rok sa rozideme? Ja by som sa z toho asi zblaznila, ze ked si potom najdem partnera a povedat mu, ze uz som niekoho pred nim mala, a nebodaj, ze ten dalsi by bol panic..Neviem, trocha sa boji, aj ked teraz to tak citim ze uz je mozno cas :)...Bojim sa, ze sa mozno niekedy rozideme, bo niekedy mi na nom vadia uplne malickosti... Obaja budeme mat coskoro 20..dakujem za radu
este nie som si ista...
z takychto myslienok ti moze preskocit. ja si myslim, ze ho asi nemas dostatocne rada, ked takto uvazujes a co ked sa o rok rozideme a co ak...?a co ak sa sialene zalubis do super chalana a zistis, ze uz mal 3 holky pred tebou??potom co? taky ti za to nestoji? prezit s nim buducnost? jedneho dna pochopis, o ocm je prava laska, tak nevyberaj a riad sa srdcom: ))