Kolko trva kym sa vas partner urobi?Lebo moj vydrzi skoro vzdy 45 minut a pre mna je to niekedy dlho,,skratka po 20 minutach uz niesom taka vlhka je to normalne?
Ako dlho trva vas sex?
ja len tak ze som zvedavy kery kanec vydrzy zasuvat viac ako 40 minut vkuse :D
ps. predohru nepocitajte ;-)
hmmm,,, no tak vam vsetkym zavidim. Ja mavam s priatelom sex niekedy aj 2 hod. je to dlho, ale mam to rada bo vystriedame vela poloh a milujem ten pocit, ked sme obidvaja celi mokri,spoteny:)) a potom to pride wow..
Moj priatel je vo mne maximalne 10minut..mne je to malo, on sa spravi a potom uz ma dost :/
ja sa tiež musím pridať k ajjji, pretože u nás to tiež vychádza tak v priemere 5 - 10 minút, zatiaľ čo ja som raz a priateľ niekedy aj 2-krát, samozrejme, že mávame aj predohru, ktorá so samotným sexom trvá asi pol hodiny, nie je to dlho, ale nám to stačí ... neviem si predstaviť, že môj partner by bol vo mne 45 minút, veď to by mi asi rýchlo zišiel z chuti ...
no ajjjja si stastne dievca vies kolko bab by si prialo zazit orgazmus co i len raz a ty ho mas tak rychlo?zaavidim :(
ja s priatelom vydrzime len 5 minut.orgazmus pride velmi rychlo.niekedY to trvala aj hodinu no teraz ja neviem.ci sme viac nadrzany alebo uz vieme ako na to aby sme uspokojili toho druheho.s predohrou je to jasen dlhsie.niekedy mi to vyhovuje ale chcela by som si dat aj taky dlhsi.len neviem ako udrat orgazmus aby neprisiel tak rychlo
No u nás ako kedy. Ak je to rychlovka 10min, inokedy 40-45min, závisí to od okolností