Kolko trva kym sa vas partner urobi?Lebo moj vydrzi skoro vzdy 45 minut a pre mna je to niekedy dlho,,skratka po 20 minutach uz niesom taka vlhka je to normalne?
Ako dlho trva vas sex?
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - hespac.com
ak máš problém zvlhnúť či si vlhkosť udržať počas sexu tak skús nejaký dobrý lubrikant.. my sme prešli pred časom na exclusiv intim gel od erectan.sk - prekvapilo ma že funguje na oboch stimulujúco a povzbudzuje chut na sex ;)
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.sk
Caute...mám 29 rokov moja partnerka 27 a my to väčšinou robíme velmi dlho, teda ked sa bavíme okolo tých 2 hodinkách...nerobíme to intenzívne skôr sa len mazlíme :P Po tej hodinke nas prestane bavit intenzivita a vtedy skor už dáme prestávku, pustíme si telku a pokračujeme. Končíme skoro rovnako a orgazmus dostáva tak že je hned strašne vlhká, somnou je to trochu tažšie vždy je to až takých približne až 5 minut po tom. Ked som to prvý krát robil mal som 19...noa vtedy som ešte vôbec nevedel ako sa to robí :D Teraz to robím tak 1-2 krát do mesiaca. Chodím ku gynekologičke s erekciou ale velmi mi nepomáha :/ S partnerkou to tahám už dlho a ten jeden styk nám pomáha aj náplnou nášho vztahu-( to znamená že to nerobíme nasilu ale ked to príde tak to príde :D A čo sa týka slabého vlhčenia u žien, môj otec (gynekolog) vraví že to vôbec nie je problém ale ked niečo taketo sa deje častejšie na utierku vriacu vodu a ked už bude sucho tak si tam trošku utret či ako to povedat alebo len priložit na ohambie...My chválabohu nemame takýto problem takže sa tým nezatažujeme :)
V mojom prvom vztahu ked som bol mlady tak to väcsinou trvalo aj hodinu,bez predohry...1 z 3-4 pokusov to skoncilo orgazmom partnerky...v dalsom vztahu som taktiez daval väcsinov maraton kedze moja partnerka nikdy nedosiahla orgazmus tak sme si uzivali jeden druheho dlhsim sexom...a v terajsom vztahu to pekne stihame za 10-15minut a koncime skoro stale naraz. Takze ono to je vlastne dost individualne...osobne sa priklianam ku kratkemu a intenzivnemu sexu ako dlhym behom cez prekazky :-D najkrajsie je dlha predohra a potom rychlovka ;-)
Ak ti je to dlho, zapni si televizor.Niektore serialy trvaju okolo 45minut.
Čo tak 2hodiny?
Tak ja neviem, 45 minut je moc to by sa ani mne nepacilo :) Niaka ta predohra a tych 15 minut cisteho sexu takze tak dokopy mozno aj polhodinka :) Tiez som nikdy nemala orgazmus :( Len raza a to taky slaby :/ Aj ked menime aj nemenime polohy je to jedno, nejde to nic sa nedeje :/
Ja s mojím priatelom vydržíme
mamba,myslim si,ze je to najma tym,ze si ta stale obracia,ako pises.ja ked citim,ze by to malo prist,nedovolim v ziadnom pripade,aby si ma muz obratil,alebo teda zmenil polohu.