Ako dlho trva vas sex?

mamba

no ja newiem ale ten moj je aj vzruseny aj vsetko a aj tak to vydrzi min 20 minut..samozrejme ak sme 2 dni nesexovali alebo tak tak je skor..lenze my to robime dost casto tak asi preto vydrzi dlho a okrem toho si ma riadne obraca robime vela poloh a stale ten orgac neprichadza...

ajjjja

mamba. neboj urcite zazijes orgazmus aj ty a viac krat.ale nie vzdy je to dobre ked kazdy den mam aj po 2 orgazmy( pri lyzacke aj sexe) a potom sa neviem ani na nohy postavit.som totalne unavena nemam ziadnu silu.to uz len domov prist a lahnut a spat.aj ked pravda som stastna ze orgazmus dosiahnem vzdy.neviem si ani predstavit ake to je nemat orgazmus.nikdy som nad tym neuvazovala az ked som zacala chodit na tento for zistila som ze mnohe zeny orgazmus nemozu dosiahnut.

veronika

Ak chceš počuť priemer, tak je to 3 minúty. :DD Ale aj ja som zažila, že to vydržal dlho....minule asi taká trištvrť hodina a niekoľko mojich orgazmov:P použi nejaký krém..:)) myslím, že je to výhoda.

matka1988

Ale samozrejme,ze do tych 5 minut nezapada predohra..Ide iba o samotny akt...Predohru mame dlhu...Zacina striptyzom,dotykmi,bozkavanim a az potom sex

stann13

u nas je to teraz asi okolo 15-20 min.,niekedy viac.
predtym to trvalo 5min. a finish,ale myslim si,teda aspon u mna je to tak,ze 5 min je dost malo na to,aby som milovanu osobu stihol hladit,boskavat,smiat sa s nou... zalezi od nalady

casey

Veru, je to aj o tom ako je clovek velmi vzruseny.. aj ja som vzdy velmi, ale ked je priatel vo mne, vzdy sa spravi skor :(

matka1988

Tak to ty vasi chlapi su asi s vas neni dostatocne vzruseny,ked vydrzia 40 ci 45 minut...Mam priatela 2 roky..A sme so seba vzdy taky rozpaleny,ze nas sex trva od min 2 do max.10 minut-vtedy sa obaja urobime..a je to uzasne,a milujeme sa tak aj niekolkokrat sa sebou a vzdy sa spolocne urobime do tejto doby...Lebo ved ako moze byt chlap sexom vzruseny ked vydrzi 45 minut..ved to uz ani jeho nemoze bavit