Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Darčeky na Vianoce...

Príspevok v téme: Darčeky na Vianoce...
ewinka

zdrawim Vas.. blizia saa sviatky, tiaa najkrajsie.. sviatky v roku.. Vianoce.. :( uz v lete som premyslala... ze co kupit... too by som aj vedela... :) alee otazkaa skor znie... co by oni mne mali dat? u nas to skor funguje tak, ze... kazdy si povie, coo by priblizne chcel... ale ja obec neviem... viem, ze kozmetiku a oblecenie nie... mam toho dost.. a obelcenie... viete, kazdemu sa paci nieco ine... aj dnes sa ma mama pytala, a aj priatel, zee co by som chcela... no.. ja nemam paru.. :( ttak dajte nejaky tip, nech sa inspirujem, :) dakujem... ahojte...

slecna111

a inak M 25 ja sa zaujímam ale ja mam taku rodimu že.....vieš proste oni nikdy nič nepotrebuju ale ako mam niečo vyhliadnuté ale neviem este.....

slecna111

a inak M 25 ja sa zaujímam ale ja mam taku rodimu že.....vieš proste oni nikdy nič nepotrebuju ale ako mam niečo vyhliadnuté ale neviem este.....

slecna111

M 25 ja som sa pýtala ale oni vzdycky hovoria že nič.......a ja niesom jeden z tých držgrošov aby som nikomu nič za vlastné len sa zo zdvorilosti opýtam že čo chcu a do predu viem že odpoved je nič......no tak poradé pls vsedci.....je to ťežké...

system

M 25 : najviac ma mrzi ked ludia beru vsetko vazne a hned aj osobne, a ja sa potom musim ospravedlnovat, vysvetlovat a presviedcat ze som to myslel v ramci srandy. (chapem ze vsetci mame iny zmysel pre humor)

M 25

system, je to každého vec, kedy nakupi darčeky a nemáš dôvod ani právo urážať niekoho ..
ja už mám skoro všetko kupené, a čo teraz?! mám sa cítiť "šibnuto" kvôli tomu ?!
mám teraz pokoj, hlavne aj čo sa penazí týka ..

M 25

a čo sa ich nespýtaš, či niečo nechcú, nepotrebujú? aby si im nekúpila niečo, čo nechcú ...
ja kupujem skôr praktické darčeky, počas roka všetkých naokolo počúvam, sledujem, čo potrebujú a na vianoce sa môžem vyšantiť :))

slečna

čawte......chcela by som radu....neviem čo mam dat mojim rodičom na vienoce...synovec má rad vlaciky a take takže to je lahke aj segry...kozmetika a take ale rodičia.......vvobeec netušiiim že čo by chceli ....dajte niaky námet prosiim...

Milus 12345

Ahojte,tak ja som kúpila mame pyžamo,lebo si ho sama želala :-) Len teraz neviem či som si zvolila dobrý štýl :-D Ocovi som kúpila knihu, bratovi tričko a pohár s jeho obľúbeným motívom kreslenej postavičky. Frajerovi tričko a vankúš s takým vtipným nápisom :D Babke tiež tričko a voňavé bylinkové čaje :-)

lost

lost, no ten cas ale leti co? :)

neskutocne.. ved ten prispevok som pisal snad predvcerom ....

wow...

Majuss, nie je to zle :) Pointa Vianoc nie je v darcekoch anyway :)