zdrawim Vas.. blizia saa sviatky, tiaa najkrajsie.. sviatky v roku.. Vianoce.. :( uz v lete som premyslala... ze co kupit... too by som aj vedela... :) alee otazkaa skor znie... co by oni mne mali dat? u nas to skor funguje tak, ze... kazdy si povie, coo by priblizne chcel... ale ja obec neviem... viem, ze kozmetiku a oblecenie nie... mam toho dost.. a obelcenie... viete, kazdemu sa paci nieco ine... aj dnes sa ma mama pytala, a aj priatel, zee co by som chcela... no.. ja nemam paru.. :( ttak dajte nejaky tip, nech sa inspirujem, :) dakujem... ahojte...
Darčeky na Vianoce...
Ja som si popýtala nový kufor na gitaru-už asi od vždy som chcela tmavomodrý a konečne som ho našlaaa na kytary.sk a tak snáďď ježiško privrie oko a kúpi :O)
My si darujeme spoločne lyžovačku na silvestra na ktorú pojdeme samy dvaja a naša malá túži po šteniatku od zapf creation - najdeny na raji hraciek a tak máme vystarané..
sandri voľačo ako toto by som chcela kúpiť kamoške, prosím ťa ako dlho trval dovoz?
bibi nieco taketo www.giantmicrobes.cz
Akú bielu krvinku myslíš?
bibi to je dost tazke radit niekomu co by mal chciet :D este je velmi dolezite ze od koho to ma byt...ale ja by som od rodicov chcela zrejme nejaku kozmetiku, oblecenie a od brata, kamosov atd. nejaku napaditu malickost :) ako naposledy...to som dostala bielu krvinku, velmi ma to potesilo, lebo je strasne zlatucka :)
Ahojte, mňa by tiež zaujímalo, čo by som si mohla "vypýtať" pod stromček. Nejaké typy?
Nádherný darček sú hodiny tie vždy potešia či nástenné alebo náramkové ja som kúpila našim tieto stolové: hodrexshop.sk na tej stránke je dosť široký výber určite tam nájdete tie, ktoré sa hodia práve Vám :)
Ahojte, ja som svojmu manzelovi minuly rok kupila tuningove svetla na auto. Bol z toho nadseny! :)
co tak poukazy na masaze, alebo nejaky vikendovy pobyt