milovanie

lenushka

cawte baby....mam take mensi problem...dostala som kramy o 2 tyzdne skor!!asi 5 dni predtym som uzila Postinor...je mozne ze som tehotna????

lori

Moja zlata ,ale to by si nemali povedat,ze ked ich lubime tak to urobime a hlavne nie ked on ma 19 a 15.On si musi uvedomit, ze mas 15. a ze to v tvojom veku je skoro a nemal by vobec naliehat.

paradajka

Dakujem vam vsetkym za ohlasy som rada.Ymodrika moj priatel mi hovori uplne vsetko v tomto sa mozem na neho uplne spolahnut.Spal zatial iba s jeho byvalou 3 krat,"chodili" spolu 5 dni ale tam mu slo iba o to a na to by najradsej zabudol.Odvtedy sa strasne zmenil,vidim na nom ze ma lubi,je ku mne strasne dobry vnicom na mna netlaci,snazi sa ma pochopit preco zatial nechcem(aj ked je to niekedy tazke vysvetlit mu to ,pretoze chalani a baby mju uplne zmyslanie v tomto a aj v mnozstve inych veci)Viete my si povieme ze ak nas lubia pockaju a oni si zase povedia ze ak ich lubime tk sa s nimi budeme milovat ( s tym suhlasili vsetci kamarati ktorych mam).Ale moj chalan je strasne zlaty ...povedal,ze rad pocka hlavne koli mne,pretoze chce aby som bola stastna a aby to bolo hlavne pre mna pekne,ale tiez ho chapem ze je to pre neho tazke mat 10 mesiacov vztah a nemilovat sa.

ymodrika

Ahoj paradajka.
Tiez si myslim, ze na sex mas este cas. A je pochopitelne, ze mas uz chut. Si v takov veku kedy hormony hovoria nieco ine ako rozum. A je tu aj Tvoj 19rocny chlapec. A ten je tiez v takom veku, ze sa vecne,, modlit" pri Tebe nebude. Najlepsie by bolo keby si zasla za gynekologickou. Po konzultacii s nou by Ste urcite prisli na nejake riesenie. Ak uz sex tak len s ochranou a prevenciou i pred otehotnenim, ale aj pred moznym nakazenim sa. On urcite uz nieco s niekym skusil. A predpokladam, ze Ti to nezavesi na nos s kym a ci vobec nieco s niekym mal.
tento Tvoj vek je najkrajsi v tvojom zivote. Uzi si ho tak, aby si nebanovala ako si ho prezila. Je to posledny bezstarostny cas. To neznamena, ze nemozes sa spravat zodpovedne. Skus sa porozpravat aj s mamou. Ja som sa s mojou mohla rozpravat o vsetkom.
A moj nazor s odstupom casu je : Vydrz. Mozno neskor stretnes pana praveho a budes rada, ze si este pannou.A jedno je iste: rozum este dozrieva a to aj preto, lebo nadobudas skusennosti.
Nech sa rozhodnes ako chces/je to na Tebe/ sprav to tak aby si nebanovala.
A mily chlapec ak je co k comu tak tiez pocka. Aspon do 16a polroka.Nic sa mu nestane. Ved vlastne si obaja odriekate sex/milovanie/. Za ten cas sa ukaze ci to s Tebou mysli uprimne, alebo ide len o to aby ta dostal do postele.

sii

ak smiem k tomu daco dodat, hmm si primlada na sex podla mna myslim ze vsetko co je pod 17-18 by malo cakat. Mozno si poviete ze som staromodna ale aj na sex musis byt zrela minimalne fyzicky a to v 15-tich moja zlata to este nie si, co budes robit ked eventualne budes tehotna hmm co potom? Zavesis to mamke na nos ci co? Ja som mala kamosku a ta bola tehotna v 16 teraz ma uz tri deti a 24 rokov zivot v prdeli. Jasne moze sa ti to stat aj v 17 ci 18 ale ja osobne si myslim ze najprv si nieco nastuduj kupuj si bravo su tam super poradne dozri trosku informuj sa a tak potom s niekym koho budes lubit, nie povazovat za atraktivneho potom zii a sexualne. Je to lepsie. Chalani do 20 tak ci tak su len zasobarne spermii a pozeraju len na to ako ich rychlo dostat s tela von. Daj na moju radu oplati sa, nemas sa kam ponahlat sexu si uzijes este dost, az ti z toho zle bude.

loli

To je pravda lori. Lebo aj ja už nie málélo rôčkov po mojej prvej sexuálnej skúsenosti vnímam sex úplne, úplne inak. A je to tak isto aj s mojím uvoľnením, chuťou, a prežívaním celého tohto aktu....

lori

mila ewicka ,neda mi nezastat si loli ona ma pravdu ak o saxe nic nevies,a mas s neho strach tak nemozes byt prippravena,Sex je reprodukcia,ale to neznamena ze sa milujeme iba koli tomu,samozrejme je to krasne,ale zda sa mi chore pitat sa ci som pripravena ak som nemam strach proste sa to pre mna stava prirodzene,takze si ani ty nebola pripravena.Ja som mala 16 rokov,nebala som sa a dokonca som ani nemyslela na bolest ale dnes viem,ze som pripravena nebola.Dnes sa pre mna milovanie stalo uplne niecim inym ako v 16.A o to tu ide, ty sa ho musis naucit vnimat inym sposobom ako iba precitit orgazmus to je jednoduch s hocikym,hocikde.

loli

Vôbec ste to nepochopili!!! Je to myslené tak, že toto sú naše REPRODUKĆNÉ ORGÁNY V PRVOM RADE!! A až potom ide o naše uspokojenie túžob, potrieb a chutí. Chápete ma????