PRAVDA O LEUKEMII – MYKOZY (PLIESNE)

Príspevok v téme: PRAVDA O LEUKEMII – MYKOZY (PLIESNE)
damian

PRAVDA O LEUKEMII – PLIESNE

Vyse 20 rokov metabolicka medicina tvrdi, ze pliesne (mykozy) sposobuju nadory, ako aj hlavne leukemiu. Vyse 20 rokov ti rozumnejsi onkologovia podavaju leukemickym pacientom protipliesnove lieky. Tento fakt je natolko zavazny, ze v auguste 2007 boli vydane europske smernice ohladom protipliesnovej a protibakterialnej profylaxie pri liecbe leukemii. :-)

www.ichs.org

Metabolicka medicina odporuca pri leukemii nasledovne:
- bezne antimykotika – lieky (v pokrocilych stadiach)
- vysoke davky vitaminu C
- cesnak
- skorica
- marhulove jadierka (pozor na predavkovanie!)
- ciste drevene uhlie
- astragalus – prirodne antimykotikum
- wormwood – prirodne antimykotikum
- komplex viaminov
- komplax mineralov
- 3 litre cistej, nebublinkovej vody denne
- traviace enzymy
- zvyseny prisun kyslika

ODPORUCA SA OKAMZITE VYLUCIT MLIEKO, HLAVNU POTRAVINU SPOSOBUJUCU LEUKEMIU!

damian

Agina, ak rodicia chcu, nech mi napisu...len ak oni chcu, ja nemozem a ani nebudem na nikoho naliehat, aby ma pocuvol. Kazdy ma slobodnu volu. Maj ale na pamati, ze som bol minuly tyzden doma na SK a chlapec, ktory doslova umieral, je teraz bez liekov...Viac povedat nemozem, zatial...

damian

Agina, nech mu co najskor daju vodu, ak neznesie chladnu (izbova teplota), nech daju teplu, alebo prevarenu teplu. Dolezite je dostat do chlapca dostatok tekutin co najskor. Ak to nie je mozne, musi dostavat vodu cez zilu. Chlapec ma s velkou pravdepodobnostou zniceny zaludok chemoteraiou, mozno ma vred, ako "nas" chlapec. Vred sa stale musi liecit VODOU, nicim inym. Ak zje polievku, iste znesie vodu, stale viac a viac vody...Potreboval by rychlo aj drevene uhlie, lebo to velmi dobre absorbuje toxicke latky a pliesne. Nemyslim, ze vyvrati drevene uhlie....

Ivka 1

Agina môžem Ťa nakontaktovať na lekárov z poradného zboru,asi pred rokom som to odporúčila rodičom 16-ročného chlapca,navrhli liečbu,chlapec má veľmi dobré výsledky .Závisí od rodičov,či sa budú chcieť s nimi porozprávať.

kosa

agina,
cistu vodu urcite nevyvrati.
ako prizvukuje DAMIAN, to mnostvo vody treba jasne ze rozdelit na cely den.
nie naraz.

damian

Potreboval by som vediet, cim ho krmia, hlavne, ci mu davaju mlieko, mliecne vyrobky, sladkosti, ake maso atd. Ci ma pristup k surovej a zaparenej zelenine, kolko vody pije, to vsetko su veci podstatne. Chlapec by mal okamzite jest co najviac cesnaku, skorice, pit 2 a pol litra cistej vody denne, prijimat vysoke davky vitaminu C (aspon 7000mg denne!!!). Taktiez, nech rodicia poziadaju primara, aby mu okamzite nasadili antimykotika - je to podla europskych pravidiel pri leukemii a transplantacii drene!!! (Pozri clanok) Vravim Ti, to vsetko zachranilo nasmu chapcovi zivot, to mi teraz jeho mama stale opakuje...

damian

Tak, ako som ja pomohol mojmu znamemu, tak aj tomuto chlapcovi moze pomoct to, o com pisem v tom clanku, odkaz ktorehosom uviedol v predchadzajucom prispevku...

agina

Damian mam suseda 13 rocneho chlapca, uz rok a pol lezi v Bratislave na onkologii, uz je aj po transplantacii, ale nic mu nepomaha.Teraz sa ma trosku lepsie, aj ho na chvilu pustili domov, ale zrejme sa tam zase musi vratit.To vies ze mi je do placu.