hrudky v lavom semeniku

Vinetou

Ahojte, mam hrčku na lavom semenniku, obcas to pobolieva (cca. ras za polroka), je to taká tupá bolest, ked som mal 8 rokov dostal som kopacku rovno medzi nohy, bol som u urologa, dosť mi to v tedy spuchlo ale dalo sa to doporiadku,nemože to byt tym? Teras mam 16 rokov a mam s toho strach.
Prosim poradte mi dakto!

xxxxx

Cawte.. No ja mam tiez podobny problem.. Nad lavym semennikom mam niečo ako nitky.. Mam ich aj nad pravym ale tam je ich tusim menej.. No a je ich trochu vidiet aj zvonka.. Ked ich pritlacim ku kozi tak sa javia ako taky zeleno fialovy flak. No a lavy semennik je este k tomu aj mensi ako ten pravy.. Bol som s tym u detskara on howoril zevraj je to normalne ze su to nejake zilky ale ja ich tam mam uz asi rok... Inak mam 14 rokow ak by to pomohlo.. Prosim poradte mi...

haney

Mám tieš problém podobného charakteru
na lavom semenniku uplne na spodnéj časti mám niečo rozliate inokedy je to hrčka vedie my tam žila a nie jedna.
Ked sedím niekedy pocitujem akoby my semenník niečo zvieralo.V priebehu dna
necítim nič.Farba je skôr biela ako fialová teda to nevizerá ako žila.A ak by šlo o nadorové ochorenie asi by to nemalo meniť mekkosť potom by to malo byť tvrdé stále. Neviete čo to môže byť?

matus

To nieje rakovina jak kukam co ma tesi seci to mame na pravom a uz dost dlho.tak v pohodke.nezabudnite na púriznaky ze by vam bolo zle a tak

slnko99

ja som ma 2 krat problem stym jeden krat mi vyoperovali jeden semenik apom roku druhy mal som na jedom hrcku a druhy sa mi zvecsoval aj ten mi dali prec,mozem povedat ze som usiel hrobarovi z lopaty ,bol som aj na chemoterapii aj na ozíaroch nepodcenujte to,,mam 31r..SEX MAM V POHO :-)

tom som vtom

AJ JA MAM MALU TVRDU HRCKU NA PRAVOM SEMENIKU ASI 5MESIACOV BOL SOM AJ U LEKARA A POVEDAL ZE TO NIC NIE JE.ALE NEZDA SA MI ZE TO TAM JE LEN TAK...POMOOOOOOOC--PLS

r1sk0

presnejsie mam to vnutri praveho semenika taku uplne malinku hrcku doktorka mi povedala ze to mam nejaky privesok ci co a ze sa to strati ale mam to uz dost dlho a neviem co toje :(