cavte,mam taky problem mam v lavom semeniku ktori je nizsie polozeny ako pravi a trosku vecsi ale nad nim mam nejake hrudky raz nahmatam a raz nie co to moze byt mam to uz dlhsiu dobu na dotyk neboli velmi trosku,poradte
hrudky v lavom semeniku
Ešteraz, ak si nahmatáte nejakú hrudku, okamžite navštívte lekára...!!!
ja mam na pravom semeniku hore taku malu hrudku...co to je???
Nechcem ťa strašiť, ale môže ísť aj o nádorové ochorenie. Avšak môže ísť aj o neškodnú tukovú zraneninu, čo býva dosť časte. Jednoznačne by si mal vyhľadať odbornú pomoc.
VIEM PRESNE CO TO JE, ja som to mal tiez a bol som s tym na operacii, je potrebne s tym ist na operaciu, nicoho sa neboj cim skorej s tym pojdes ku urologovi tym lepsie, lebo to sa stale zvecsuje, je to maximalne bezbolestna operacia, v nemocnici budes max 3 dni ja som bol 2 dni takze sup za urologom sice budes asi mesiac hendikapovany lebo sa ti bude zle chodit ale to je nepodstatne, po operacii necitis ziadne bolesti svojho laveho semennika, len na brucho si citis, to ti vlastne urobia taky maly rezna lavej strane bruchu a tam prestrihnu ci nieco take tu cievu, operacia trva len chvilocku je to ta najjednoduchsia urologicka operacia takze tak no snad som pomohol
VIEM PRESNE CO TO JE, ja som to mal tiez a bol som s tym na operacii, je potrebne s tym ist na operaciu, nicoho sa neboj cim skorej s tym pojdes ku urologovi tym lepsie, lebo to sa stale zvecsuje, je to maximalne bezbolestna operacia, v nemocnici budes max 3 dni ja som bol 2 dni takze sup za urologom sice budes asi mesiac hendikapovany lebo sa ti bude zle chodit ale to je nepodstatne, po operacii necitis ziadne bolesti svojho laveho semennika, len na brucho si citis, to ti vlastne urobia taky maly rezna lavej strane bruchu a tam prestrihnu ci nieco take tu cievu, operacia trva len chvilocku je to ta najjednoduchsia urologicka operacia takze tak no snad som pomohol
Bol si už za urológom,čo Ti povedal? Napíš prosím Ťa.
semenný zväzok slúži na prekrvovanie semenníkov, to znamená, že ked si chytiš semenník do dvoch rúk a začneš si ich prehmatávať tak by mali byť úplne hladké. Na ich koncoch sú malé výbežky / sú tam žili ako aj semenovody/, to by si mal hmatom cíťiť ako také rúrky. No nesmú tam byť žiadne hrčky ani nič podobné. Musí to byť hladné bez výčnelkov. Odporúčam ísť za obvodným lekárom, vypýtať si žiadanku ku urologovy / vyšetrenie trvá asi minútu / a budeš pokojnejší.