Anketa

shadow

doniest si panenstvo do manzelstva je sladka ale aj naivna predstava... Suhlasim s quaresmom milovanie s milovanou osobou podla mna nie je hriech... ale co je este zavaznejsie: sex je dolezita cast manzelstva... ak sa na tuto disfunkciu medzi dvoma ludmi pride az v manzelstve... skor ci neskor pride nevera... a koniec manzelstva... som za plnohodnotny partnersky vztah pred i pocas manzelstva

sklamana

ja som veriaca, moj ex-ptiatel je veriaci...tiez sme nevydrzali cakat ,povedali sme si ze budeme spolu navzdy a milovali sme sa...no teraz som sama..a mozem len lutovat..:(

radka225

ahojte. Podla mna to musi byt krasne doniest si do manzelstva nieco take, nechat si to len pre svojho "vyvoleneho". Ja som za :P

quaresma

Moj nazor je taky...Som katolik,verim v Boha,...Snayim sa riadit aj 10-imy Bozimi kazaniami.....ale som iba proti sexu bez lasky....A ked sa dvaja ktori sa lubia miluju,nepvazujem to za hriech...Mam dievca 2 roky..Tiez je veriaca,ale bez milovania si to nevieme predstavit,lebo je uzasny pocit milovat sa z niekym koho milujes a vies ze chces s nim byt cely zivot