Ahoj robim prieskum! chcem sa spytat co si myslite o prvom sexe az po svadbe? Vdaka za odpovede!
Anketa
no sex po svadbe je to najlepsie riesenie.. keby som to mohla vratit tak by som to mozno tak spravila.. striedanie partnerov je sice lakavé,.. ale nikdy neviete cim vsetkym sa mozte nakazit alebo zalubit zbytocne do nikoho kto vas ma len na pobavenie.. mladi ludia maju tendenciu sa na tom zabavat, ale... az tak smiesne to zas není.......
ked to po svadbe nefunguje tak to nefunguje a nemyslim ze to zavisi od toho ci sa to vyskusalo pred svadbou alebo nie. Kludne mozu po svadbe nastat problemy ci to vyskusas pred svadbou 1000 krat alebo ani raz.
Dobry den, podla mna to nie je zdrave, sex je prirodzena vec a nie zakazana!!! S partnerom to musi fungovat predsa aj v posteli a co ak po svadbe zistis ze to nefunguje? Rozvediete sa, budete mat pohl. styk nasilu? Zamyslite sa nad tym!
nemyslim si ze su vsetci chalani rovnaky. Ja som uz sice svoje panenstvo stratil mam 25 ale bolo to s mojou byvalou a tiez sme si mysleli ze budeme svoji naveky no nasiel som si dievca ktore je este panna a chce nou ostat aj do manzelstva a vsemozne sa o to snazime aj ked je to niekedy strasne tazke ale myslim si ze pri nasej pevnej voli a dovernemu vztahu sa nam to podari preniest si to az do svadby. Bude v novembri 2008 a uz sa na nu velmi velmi tesime lebo potom uz budeme manzelia ako sa patri a so vsetkym co k tomu patri. Sme obaja veriaci a uplne v pohode akceptujem moju priatelku a chapem ju lebo ma ozaj to najvzacnejsie co mi moze v manzelstve dat. Mna to uz tisic krat omrzelo ze ja jej to dat nemozem...
Prajem vam vsetkym ktori ste mojho nazoru nech sa vam v tom dari vytrvat a nech ste stale silni a navzajom sa podporujte lebo manzelstvo nie je len o sexe. je hlavne o komunikácii a to je velmi dolezite. Nevravim ze sex nie je dolezity ale ja si myslim ze vela ludi to casom prejde a treba si hladat takeho partnera a partnerku s ktorym sa hlavne viem porozpravat a porozumiet ho. Postel a veci s tym suvisle su uz potom len na spestrenie vztahu. to je moj nazor
Caute duro
ahoj Tomek, ty moj nazor uz poznas a som rada ze si sa dal na to zalozit tuto anketu, dufam ze ti to pomoze.
ja suhlasim s alenkou. Skusat sa moze akurat tak auto ci nastartuje v zime, alebo nejaky tovar v obchode. Ved ked je nanic tak to vyhodim alebo necham nech zhnije na smetisku , nie? Ale ludske vztahy a ludska dusa , no neviem, to je dost krehka vec na skusanie. Ale netvrdim ze nie su ludia co maju hrosiu kozu a im to nevadi ked si ich niekto vyskusa.
hmm, ozajstny sex, ale snad nie prvy az po 30 :-)
na pokec...Tomas9234
quaresma prosim napis mi svoj mail alebo nick na pokeci! diky moc
no jasne niekedy s tym cakali do svadby, lenze co viem z rozpravania tak v minulosti sa bravali po 3 tyzdnoch:)))aj moj dedko s babkou sa videli 3x a uz bola svadba a uz ziju spolu 55 rokov..:) no ale chodit spolu 6 rokov a cakat az do svadby tak to by bolo trochu cudne, ak sa dvaja lubia, tak nech sa aj miluju..:)ale zase nemusia sa milovat hned na druhom rande..:)