Ahoj robim prieskum! chcem sa spytat co si myslite o prvom sexe az po svadbe? Vdaka za odpovede!
Anketa
sex po svadbe je urdite nieco fakt krasne. Aj ja o tom snivam.(s priatelom sa nam to uz dari 2 roky). Je to ale aj strasne tazke a to najma pri predstave, ze by som sa mala vydavat az tak o 5 rokov :(...Je pravda,ze teraz je ina doba,kedysi vydrzalo mozno viac parov az do svadby, ale kedysi sa mladi brali naozaj mladi-tak do tej 20-tky alebo cca nejak tak...Netvrdim, ze sa nam to 100percentne podari, ale bola by som velmi stastna...a preto si este stale vravime a podporujeme sa, ze este chvilku este chvilku vydrzime.Spavat spolu je urcita zodpovednost a kedze obaja studujeme tak by sme to aj radi dokoncili...Keby sa nahodou zadarilo, tak si neviem predstavit studovat aj vychovavat babo :).Absolutne nesuhlasim s nazorom, ze "kupovat macku vo vreci".Nezniesla by som pocit,ze niekto ma chce najskor len vyskusat a ked to nahodou bude OK tak aj so mnou zostane...A ked to nebude OK a ja ny som bola zamilovana az po usi a on ma posle do kelu tak by som sa mohla aj zblaznit...A inak taketo sexualne problemy sa daju vsetky takmer so 100percentnou uspesnostou liecit.Mnohe zeny tvria,ze taky ozajstny sex si tak naozaj zacali uzivat az okolo 30 alebo po porode..Takze tak vela vela lasky a svetovy mier vsetkym zelam :)
možno niekedy to tak fungovalo a dalo sa to aj praktizovať, no dnes je iná doba. Sex až po svadbe je dnes rarita. Je to zaujímavá predstava.
...je to vec nazoru a myslim, ze kazdy nech si robi ako chce...predsa ja iba preto ze ja by som to nerobila budem teraz odcudzovat tych co to tak citia???ved by to bolo chore...
Suhlasim s Petrou123
...ten kto tvrdi, ze pockat az do svadby,to asi nema v hlave vsetko pohromade...a co ked by cakali do svadby a potom by zistili, ze im to v posteli vobec neklape???ale to uz bude neskoro..brat si macku vo vreci...aspon vtipna tema na ozivenie :)))
cakat do svadby je proti prirode..potlacanie sexuality..na jednu noc hop-sup neuznavam ale ked sa dvaja lubia, tak je to absolutne v norme..ktory chalan by dnes uz len vydrzal do svadby?naivna predstava..
Moj nazor je, ze krasu a dar panenstva oceni iba ten, kto si vazi toho druheho a mysli na neho a nie iba na seba a svoje uspokojenie. A ja chcem dat tomu, ktoreho lubim najviac na svete to najcennejsie, co mam. Ale ako si mozem byt ista, ze to bude ten jediny mojho zivota, ked spolu zijeme iba tak, bez zavazkov?
myslim si ze je to nazor kazdeho no prispevok quaresma to pekne vystihol v rodine mame dievca (27rokov)mala uz 3 priatelov s ktorymi bola aspon 5 rokov a sex nemala chce ho az po svadbe ... no myslim si ze nevediet ake krasne je byt jedno telo s niekym s kym ste 7 rokov(teraz ma 7rocny vztah) je uz chore
milovanie az v manzelstve je prekrasne,bez stresu z pripadneho tehotenstva,pretoze na to manzelstvo je-a je to nekonecne obohacujuce pre obidve strany.Hovorí sa,ze kto si zlize smotanku pred manzelstvom,v manzelstve bude pit iba cmar...