chcem vediet nazor na diagnozy: mam 49 rokov treti mesiac som na PN najprv diagnoza koxartroza praveho bederneho klbu potom osteoporoza dalej skolioza aby toho nebolo dost arthrosa tvare cize zuvacich klbov ako sa da s tym zit a pracovat mam tazku pracu
Skolioza, osteoporoza, atroza
Jestvuju tzv. "dobre" diagnozy a "zle" diagnozy. Ty mas zle diagnozy, daju ti velky prd. Ked robili tie zakony ohladne invalidnych dochodkov, tak asi vela casu nemali, resp. tie zakony robili uplne zdravi ludia a tak to vyzera. Zdravi poberaju dochodky a chori musia pracovat, aby nescipli od hladu.
Odporucam tzv, dynamicke sedenie. ja uzivam ergobejot
www.biorezonancia.biznisweb.sk túto liečbu to mi doporučil lekár mám velké bolesti z reumi aj astmu
Ahojte, robím SOČku o skolióze a potrebovala by som ľudí so skoliózou na vyplnenie dotazníka...kto by bol ochotní nech sa mi prosím ozve buď tu alebo na mail m.tomashikova@gmail.com :) ďakujem.
hoci uz velmi vela viem o osteoporoze,osteopenii a rednuti kosti...kazda jedna stranka s info.cloveku pomoze...
nie len mne,ale aj ostatnym...
MELANIA
VELMI DOBRA STRANKA...DAKUJEM
Babelova, ak mas ICQ, tak by sme mohli spolu porozpravat, alebo cez mail.
Gabriel to mi davaju na rehabilitacii po elektroliecbe, poznam to, dakujem.
este doplnim,lebo mi blbol net.
S bolestami som skoncila v nemocnici, jasne, ze som zase na PN, uz mozem dychat, medzitym mi nasli 4cievne nadory na mieche, tuhne mi svalstvo pri minimalnej zatazi,neviem co mam robit.