prosim..neviem fakt ako ho hladat.neviem na aky pocit sa mam sustredit..ani kde to presne..nie je mozne ze ho mam prilis hlboko a jednoducho ho necitim??som z toho hotova ze nemam orgazmus...a sex zboznujem.prosim poradte
bod G kde je????pls..poradte!!-sex
Tabletka na dosiahnutie orgazmu - track.buyfemmax.com
Vibrátory na bod G - apyecom.com
Bola som na jednej odbornej konferencii kde rozoberali, ako vyskumy na tuto oblast zistili, ze ten slavny bod G sa vobec nezaklada na skutocnosti a ide iba o mytus)
2-5 cm od vchodu na hornej stene. Mne to pripomina take hobovite tkanivo. Našiel som aj podrobný článok o tom tu: -odkaz odstránený-
V prvom rade orgazmus nemusis dosahovat vyhradne skrze bod G, dosiahnes ho aj vaginalne alebo klitorisalne, len sa partnerko musi snazit.
Bod G ma kazda zena /ibazeby si mala nejaku vrodenu deformaciu/ - je na hrnej vnutornej stene vaginy a je to cca 2cm siroke zvrasnene lozisko. Lahko ho nahmatas, je cca 8 cm hlboko, aby ho dokazal muz dosiahnut penisom..
Vsetko sme spisali do podrobneho clanku tu, tak si ho precitaj, najdi, stimuluj a informuj aj priatela, aby vedel, na co sa zamerat -- -odkaz odstránený-
na konci slova shopping :))))
najdes ho sposobom taky ze prst zasunies tak hlboko ako sa bude len dat ak uz nepojde dalej tak prst ohnes smerom hore a pomaly ho budes vytahovat a ak zatis miesto ktore je drsnejsie ako vsetko okolo alebo je tam taka mala gulicka tak to je bod G
najdes ho sposobom taky ze prst zasunies tak hlboko ako sa bude len dat ak uz nepojde dalej tak prst ohnes smerom hore a pomaly ho budes vytahovat a ak zatis miesto ktore je drsnejsie ako vsetko okolo alebo je tam taka mala gulicka tak to je bod G
kaluzka > Ja by som v tej druhej ruke radsej drzal mec a bil sa so sedemhlavym drakom...
Taky maly figel, ako najst bod G: vojst dnu dvoma prstami, dlanou nahor a robit nimi pohyby "pod sem" (ako ked niekoho privolavate). Alebo rukou jednoducho pohybovat hore dolu (nie dnu a von!)Druhu ruku prilozit na lonovu kost a trochu zatlacit (jemne, aby sa netlacilo na mocovy mechur). Ak je chalan sikovny a dokaze palcom zaroven drazdit klitoris, je to parada. Na dievca je to naraz tolko pocitov, ze sa uz jednoducho nebude moct kontrolovat... Drzim palce.