prosim..neviem fakt ako ho hladat.neviem na aky pocit sa mam sustredit..ani kde to presne..nie je mozne ze ho mam prilis hlboko a jednoducho ho necitim??som z toho hotova ze nemam orgazmus...a sex zboznujem.prosim poradte
bod G kde je????pls..poradte!!-sex
awoj yyy wies coo je twoj problem???newies sa poriadne uwolnit!!!sku pocas sexu s partnerom toto.on sa nadwihne trosku pri polohe ked lezi na tebe:ty si daj ruku na klitoriss a jemne rob pohybi ktore ti robia dobre stale ryxlejsie a ryxlejsie az dosiahnes orgazmus aj chalan je z toho mimo!!!!wtedy wlastne wedies sex ty!!!neboj sa!!!drzim palce
Nie som sexuológ a necítim sa kompetentná radiť, každá situácia aj žena je jedinečná - stanoviť si cieľ dosiahnuť orgazmus je stresujúce, treba sa tešiť z peknej chvíle nech to už dopadne akokoľvek, treba sa navzájom dobre poznať, nehanbiť sa hovoriť o svojich túžbach a pocitoch, neustále stupňovať vzrušovanie, nemeniť spôsob, po prvom menšom orgazme je krátky pokles vzrušenia, akoby naakumulované vzrušenie sa opäť dostaví vždy vo väčšom orgazme...
..aha z vnutornej strany,klitorisu.ok.ja neviem ale ten povrch tam je dost roznorody,nic drsne necitim.a teda treba pritlacit aby som nieco ucitila alebo dlhsie masirovat..??
Henrieta..HURAA
Ty mas ograzmus ? namiesto chvastania radsej porad, tym co ho nemaju
poraďte,nemôžem dosiahnuť orgazmus.mám priateľa.Spávama spolu už dlho, a nikdy ho nemôžem dosiahnuť. Už mi to teda vadí,keď partner je v "7 nebi" a ja nič..:(..
ahojte...a ja som pocula ze niektore zeny ho nikdy v zivote nenajdu, pretoze to mozu mat obrastene hocicim....ale cisto teoreticky ma ho kazda zena?????
Ja mám niekoľko orgazmov za sebou až si sama musím povadať, že na dnes aj stačilo a bod G - na to myslieť pri milovaní už naozaj nemám čas.
tesne za vchodom do posvy,tam kde konci lonova kost stocte prst ako keby ste islo na klitoris.bod G je vlastne z vnutornej strany klitorisu,je to akoby taky drsny povrch...kto hlada najde :)