Som s priatelkou 2 roky.za tuto dobu mi robila ustami asi 3x,este na zaciatku..Zakazdym prehltala,no pri poslednom raze,jej ostalo "vraj z toho zle"a odvtedy mi ho odmieta vziat coilen do pusy,lebo sa jej to stale vracia:(...Uz je to asi rok a pol co som to nemal a tuzim potom...Ked sa jej na to pytam,stale mi vravi,ze neboj,ja ti to spravim,no potrebujem cas to prekonat..alebo vravi ze este nie..proste stale si hlada nejaku vyhovorku mi pripada..AKo ju mam presvedcit??
Este stale odmieta oral....napiste chalani aj baby
Marek, tak potom ty nemáš problem a neviem teda prečo píšeš na forum, ako keby si problem mal. Pretože keby si ho mal, chcel by si ho riešiť. Píšeš, že je to rok a pol, čo si ho nemal a nevieš, ako máš priateľku presvedčiť..a neskor píšeš, že to nepotrebuješ a nebudeš ju nutiť a ked ti niekto odporučí odbornu pomoc, zrazu ju nepotrebuješ, je to len tvoj zozmar, ako ked ja chcem tenisky z najnovšej kolekcie Lacoste, ale nekupim si ich, lebo na ne nemám.To tak čo, zabijem sa? nebudem ich mať! Zamysli sa teba čo chceš a nechceš, pretože, ked ma niekto problem, s tým že oral potrebuje a partnerka nieje ochotna mu ho dať, mali by obaja navštiviť psychologa. Ono to tak Marek, väčšinou býva, VIEŠ ???
Nemyslim si ze ten oral hra taku podstatnu ulohu,aby sme sli koloi tomu k psichologovi.Je to iba obycajna praktika pri sexe,ktora sa mi velmi paci....ale nikdy ju uz nutit ani ju o to prosit....Ked to pride tak to pride casom....Mozno ju stale odradyovalo od toho aj tu ye som ju stale o to prosil...Fakt budem kaslat na to,..ked to bude,tak bude,ked nie tak nie...hlavne je ze sa lubime
No predstav si ze v nasom vztahu neni oblubeny skoro vobec..ja ho nemam moc rada nic moc a ani priatel ho nepotrebuje..len obcas sa to zvrtne a potom mu spravim ale to len ako predohra..
No ale ja by som sa s nou nerozisiel lebo sa milujeme...a chcem si ju vziat,lebo je to zena mojho zivota.......A ked bude oral tak bude,ked nie tak nie...Budem ju respektovat a moja laska k nej sa nezmeni.....Ved oralny sex..je iba tuzba po niecom....a su dolezitejsie hodnoty vo vztahu...a to laska
Daj si zalezat aj na hygiene,mne nedostatocna hygiena prekaza.Mam rada ked je cisty.Drzim palce.
ja by som sa s nou rozisiel :)