Este stale odmieta oral....napiste chalani aj baby

Príspevok v téme: Este stale odmieta oral....napiste chalani aj baby
marek9234

Som s priatelkou 2 roky.za tuto dobu mi robila ustami asi 3x,este na zaciatku..Zakazdym prehltala,no pri poslednom raze,jej ostalo "vraj z toho zle"a odvtedy mi ho odmieta vziat coilen do pusy,lebo sa jej to stale vracia:(...Uz je to asi rok a pol co som to nemal a tuzim potom...Ked sa jej na to pytam,stale mi vravi,ze neboj,ja ti to spravim,no potrebujem cas to prekonat..alebo vravi ze este nie..proste stale si hlada nejaku vyhovorku mi pripada..AKo ju mam presvedcit??

juliapillarova

Vôbec nie je pravda, že to je obľúbená vec v každom vzťahu.Niekomu sa to proste hnusí a tým, že do nej stále hučíš ako po tom túžiš ju do toho nepriamo nútiš.

marek9234

No preto,lebo je to uplne prirodzena a vzrusujuca vec...Oral je velmi oblubeny v kazdom jednom vztahu.....ROvnako ako aj pre moju priatelku -by bol uzasny aj pre mna......Je to ta najvzrusujucejsia vec aka moze byt....no POZOR-ja ju do toho nenutim,len jej vravim ze po tom tuzim

inuška

Marek, čas to "vylieči", nútením, resp.prehováraním nič nedosiahneš. Ani sa nenazdáš, vtedy ak to budeš najmenej očakávať, tak to urobí. Drž sa, papa.