Ahoj, tak dnes som sa rozhodla ist ku gyneekologovi. Kedze sa 7 mesiac snazime o babo a nic tak mi predpisal DUPHASTOM. Má niektora s tymto liekom skusenosti?
Skusenost s Duphastom
lavra, neviem koľko máš rokov, ale vyhľadaj odborníka a požiadaj , aby Vám dali naraz urobiť všetky vyšetrenia a v prvom rade laparoskopiu,pretože často krát zistia jednu vec , liečia a stále nič a po rokoch Ti zistia zas niečo iné a môže byť aj neskoro a nesprávnou liečbou môže byť aj neskoro
ahoj, ja používam Duphaston, no ako prevenciu proti potratu, pretože mám bolesti v brušku ... snáď mi pomôže. čítam tu, že pomohol pri ťažkosťami s donosením bábätka, tak teraz dúfam a VERÍM, že sa to podarí ...
stesy, ked sa ma plod potratit, potrati sa. bohuzial. ale ber to tak, ze priroda sa tak vysporaduva hlavne s takymi plodmi, ktore neboli v poriadku. aj ja som mala potrat, v 14. tyzdni. a to som si vravela, ze som z najhorsieho vonku, po dvanastom. pri dalsom tehotenstve mi lekar predpisal duphaston a donosila som zdraveho synceka. ci by tak bolo aj bez lieku, neviem, ale kazdopadne neuskodil.
Yam a progesteronovy krem.
Ahoj. Mne Duphastom predpísala gynekologička, keď som v 7. týždni tehotenstva začala krvácať, mala podozrenie na hroziaci potrat, čo sa o pár dní aj naozaj stalo. Tak toľko.
ja som ho tiez uzivala asi 3 mesiace a ostala som tehotna dnes mam 3 rocnu dceru
OCKO prosim o informacie o prirodných pripravkoch. zubrienka21@azet.sk Dakujem
Norprolac,(quinagolid) ma plno bocnych ucinkov, preto sa v mnohych krajinach neuziva. Extra pozor na alkohol, utlmujuce mediciny proti kaslu, lebo sposobuje velke kolisanie tlaku , zavraty a ospalost, uvediem upozornrnia:
Nausea and vomiting
Headache
Dizziness
Fatigue
Decreased appetite
Disturbances of the gut such as diarrhoea, constipation or abdominal pain
Difficulty in sleeping (insomnia)
Nasal congestion
Flushing
Excessive fluid retention in the body tissues, resulting in swelling (oedema)
Low blood pressure (hypotension)
A drop in blood pressure that occurs when moving from a lying or sitting position to sitting or standing, which results in dizziness and lightheadedness (postural hypotension)
Fainting
Sleepiness
Acute psychosis (reversible on stopping treatment)
The side effects listed above may not include all of the side effects reported by the drug's manufacturer.