Ahoj, tak dnes som sa rozhodla ist ku gyneekologovi. Kedze sa 7 mesiac snazime o babo a nic tak mi predpisal DUPHASTOM. Má niektora s tymto liekom skusenosti?
Skusenost s Duphastom
Dievčatá, prečo sa tak pridržiavate tých chemických liekov, ktoré majú ešte aj vedlajšie /často aj škodlivé/ účinky? Využite prírodné prípravky, ktoré majú ýborný vplyv aj na celý organizmus.Ak máte záujem, ozvite sa.
ahoj simonka
ja som uzivala duphaston 1/2 roka a neotehotnela som. Musela som ho prestat uzivat, lebo mi meskavala vzdy menstruacia, mala som neustale spinenie a casto ma bolievala hlava. Odvtedy presiel dalsi polrok a stale nic :(( Ale to hovorim za seba. Tebe dufam pomoze. Az teraz mi zistili ze mam zvyseny prolaktin a nasadili mi Norprolac, tak dufam ze s tymto sa to uz podari.
Duphaston som užívala aj ja, nemohla som otehotnieť- endometrióza, cysty, hormonál.poruchy... Po pol roku užívania som otehotnela, brala som ho aj prvých 12 týždňov tehotenstva, dnes mám krásneho syna. Nemala som žiadne vedľajšie účinky. Vďaka nemu mám bábo, to je hlavné.
Duphaston je synteticky hormon didrogesteron.
Ma ucinky podobne ako progesteron. Ale ma aj plno bocnych ucinkov
Headache
Nausea
Dizziness
Bloating
Skin reactions such as rash and itch
Breast tenderness
Menstrual spotting between periods
The side effects listed above may not include all of the side effects reported by the drug's manufacturer.
Takze lepsia alternativa je prirodzeny progesteron, napr vo forme progesteronoveho kremu alebo mexickeho yamu, z ktoreho si telo progesteron vie vyrobit.