uz nevladzem, cela sa trasiem, trcia mi kosti, dookola len vraciam a nejde to zastavit. neviem, co chcem, len nechcem ist do nemocnice. moj zivot je spanok, jedlo, vracanie a opat len spanok, lebo som slaba. comam robit?
co mam robit?
ja sa citim tak tucne a sama, urcite som pribrala, takuto kostnatu a ugrcanu ma nik nemoze mat rad, ale ked budem jest, tak budem tiez tucna a nikoho nezaujmem. som blba a neschopna.
mna tlacia vlastne kosti, ked lezim v noci, to asi nie je normalne?
aj by som si chcela dat pomoct, ale co praca, dlhodoba pn to neprichadza do uvahy a este od psychiatra. poradte mi ako to mam spravit a nejake fajn liecenie?
Sama píšeš,že nevládzeš,tak si nechaj pomôcť.Zbytočne sa trápiš sama.Nečakaj a zájdi za odborníkmi,uľaví sa ti.
gretka, uvedomujes si, ze si chora a sama to jednoducho nezvladas. urcite musis vyhladat odbornu pomoc. chces byt zasa to dievca plne zivota, ktore sa vie tesit zo zivota, nie? oni ti urcte pomozu, len TY sama musis chciet, tak bojuj! ved na svete je tak krasne.
gretka, ak si si toto privodila sama, tak proste bohuzial..aj ja by som chcela chudnut, to velmi, ale nie za taku cenu... a ak je to ineho povodu, potom ti tu nemocnicu odporucam, kym este nie je celkom neskoro....
ahojte... prave som na tomto fore docitala diskusiu ohladnom dvojfarebnych oci..nechapem, preco sa okolo toho robi taky cirkus...ja mam jedno oko nebovo modre a druhe hnede...naucila som sa s tym zit a obcas ma napadne aj myslienka, ze by som vdaka tomu mohla aj nejako prerazit... preto fakt nerozumiem, aku pomoc to tu vsetci ocakavaju...