co mam robit?

jaja22222

gretka
zacni tym ze povedz doktorovi aj svojim blizkym celu pravdu ... a skus s tym zacat bojovat ....nezabijaj sa!!!!!!!

jaja22222

gretka
oni sa ta preto pytaju ci nie si chora lebo urcite na tebe vidia ze vyzeras choro a ty si chora velmi chora .. rob s tym nieco prosim ta

gretka

som sama doma a najradsej by som sa prejedla, mam prisernu chut to spravit,neviem sa na nic ine okrem jedla sustredit. uz aj v robote sa ma pytali, ci som chora, preco tak chudnem, ani nevedia ako ma tesi, ked mi vravia, ze som schudla. len si musim davat pozor, aby nikto nevidel moje vychudnute ruky a nohy, maskujem to oblecenim a na tvar si dam make-up, takze nevidiet bledost pokozky, ani kruhy pod ocami. hram veselu, ale vo vnutri kricim od zufalstva, ako sa trapim a neviem s tym skoncovat.

jaja22222

gretka
sama tomu neveris ze uz nebudes zvracat ... a nechces sa odputat od ppp sama to hovoris ....kym ty nechces tazko ti mozu pomoct ini ... vacsinou dievcata s ppp to chcu az vtedy ked su uplne na dne ale niekedy to dno si neuvedomis a moze byt neskoro

gretka

ked poviem doktorovi celu pravdu, tak zosedivie, casto mu klamem, viem ako zmanipulovat vahu, spravam sa ako vypocitavy zavislak. aj dnes som tam bola, no nepovedala som mu takmer nic, priznala som len, ze som za posledny mesiac 2x vracala. sama to nedokazem, asi som v pohode, lebo dnes som nevracala, snad ani nebudem.

jaja22222

gretka
sama hovoris ze nevladzes co chces umriet? ked ta uz kosti pocas spania tlacia? nevyhnutne vyhladaj psychiatra a kasli na to co si o tom budu ludia mysliet psychiater je taky isty lekar ako kazdy iny a kto to nechape je blbec gretka ide ti o zivot nezahravaj si so zivotom