prosim vas vie mi niekto poradit ked pri milovani trocha spermie vnikne do vaginy a ostatok vinde vonka zene vychdza z vaginy neaka tekutina alebo vagina ostava sucha,viete ked pred 10 dnami sme sa milovali a partner si nieje isty ci nahodou nieco zo spermii nevoslo do vnutra lebo povedal ze ked citil ze to ide nanho tak povitahol a spermia bola na pohlavnom ude ale aj tak este z neho vyslo vela spermii,ale po tom som citila vaginu uplne suchu ziaden vytok ako to vlastne,je mensruacia sa mi skoncila 4 oktobra co myslite ked si kupim tehotensky tes ukaze my ci som alebo nie som tehotna prosim skoru radu vdaka lena piste radte
otehotnenie
tinea dufam ze ti to tehotenstvo vinde sprav si tt ako uz tu pisala qiu od 10 dni a viac od pohlavneho styku drzim ti palce daj vediet ahoj lenka
prosim radu ako som zu tu vela krat pisala od pohlavneho styku my preslo 20 dni skusala som tehotenske testy su negativne.a menstruaciu som mala dostat vcera ale dostala som ju dneska este pred tym kym som dostala menstruaciu spravila som tehotensky test vysiel negativny,menstruaciu mam nie silnu nie slabu asi trosku slabsiu neviem ci som tehotna alebo nie prosim radu vdaka ak mozte odpiste cim skor vdakaaaaaaaaaaaaaaa lenka
velmi by mi pomohlo ak by mi niekto vedel povedat ci existuju tabletky ktore ak zena uzije do 48 hodin po sexe tak neotehotnie.milovali sme sa s priatelom a praskol nam kondom.mam velky strach lebo na tehotenstvo nie som pripravena.prosim teda o radu
qiu ahij prosimta mozes my poradit zacinam byt nespokojna dneska by som mala dostat menstruaciu ale nikde dufam ze ju nebudem cakala marene robyla som si tehotensky test vysiel negativ od pohlavneho stiku preslo 19 dni mozes my odpisat prosim ci by mohol tehotensky test uz reagovat na to ci som alebi nie som v tom strasne na to myslem ahoj dik lenka odpis cim skor diy diky diky
tinea ak sa ta mozem spitat ako vies kedy si mala ovulaciu mozes mi odpisat diky lenka
poliexocka ale ja tu HAK beriem uz 4 roky,tu istu,a pribrala som teraz za posledny mesiac,inak som bola stihla
Anjelicek,tehotna nie si,niektorym zenam z hak narastu cici,ale aj rici:)
Halooo,prosim:))