prosim vas vie mi niekto poradit ked pri milovani trocha spermie vnikne do vaginy a ostatok vinde vonka zene vychdza z vaginy neaka tekutina alebo vagina ostava sucha,viete ked pred 10 dnami sme sa milovali a partner si nieje isty ci nahodou nieco zo spermii nevoslo do vnutra lebo povedal ze ked citil ze to ide nanho tak povitahol a spermia bola na pohlavnom ude ale aj tak este z neho vyslo vela spermii,ale po tom som citila vaginu uplne suchu ziaden vytok ako to vlastne,je mensruacia sa mi skoncila 4 oktobra co myslite ked si kupim tehotensky tes ukaze my ci som alebo nie som tehotna prosim skoru radu vdaka lena piste radte
otehotnenie
ahojte,prosim vas mozem otehotniet aj ked beriem HAK? beriem ju uz asi 4 roky.no mam teraz taky zvlastny pocit,narastli mi prsia,pribrala som:-(
Ahojte,s priatelom planujeme babatko,po menstruacii som si vypocitala plodne dni a ovulaciu,pri milovani sa do mna urobil dvakrat pred ovulaciou a raz po ovulacii,v den ked mala byt ovulacia sme to nejak nestihli.Poradte mi aka je pravdepodobnost ze ostanem tehotna,a kedy si mam urobit tehotensky test.za odpoved dakujem.s pozdravom Martina
s priatelom sme sa milovali vo vani, ale ,,zaver,, bol mimo vane...je tu nejake riziko otehotnenia???:-/ viem ze je to sprosta otazka ,ale pytam sa , aj ked si myslim ze je to velmi mala pravdepodobnost..
qiu zabudla som napisat ze tt test vysiel negativne
ahoj qiu spravila som si dneska tt od pohlavneho styku je to 13 den a pred menstruaciou 5 dni + - jeden den ,co si myslys som alebo nie som th viem je to trosku taka hlupa otazka ale mam obavy vrela vdaka aj za tu odpovet dik
vylucuje sice sekret ale ten moze/nemusi obsahovat spermie a aj ked ich obsahuje tak ich nie je tak vela aby boli schopne oplodnit podla mna, aj ked na to staci iba jedina , po cete k vajicku ich miliony umrie