Zvyseny prolaktin

BBBAAA

beacon, precitaj si vedlajsie ucinky Cabestu (Kabergolinu) - ja mam takmer vsetky. Ze ma bolia oblicky, ze som ospaly, ze mam z toho traviace problemy, to sa vsetko este da ale to co pisem ma trapi najviac. OK, pochopil som, na zeny to tak neposobi. Zhanal som lieky aj na znizenie libida, ale su len pre psychopatov. Neviem na zaklade coho si myslis, ze si vymyslam, ale v tomto pripade si vedla...

beacon

Podlana ty si jedem z tych pregilamych psychplogov dpiclov a jasne vymyslene historky tak ako tristvrtina.Ja len raz tyzdenne beriem temto liel som vazne chora bola necitila som si dolmu cadt trupu jedlo b zaludku prvy rok som hlafovala mapriel tomu ze som jedla za troch lebo som necitila sutost jedlo v zaludlu.libidp memam som pribrala na nepoznanie a velmi chor.len asi mesiac mam komfoeny pocit v hlave a z jedla 5 a pol roka som to necitila.
Takze cysta sa rozpusti pod vplyvom toho lieku tvrdis v mozgu.Ja som mala vysoke libido ked som bola este zdrava ale nebolo to vplyvom.lieku ale mojich dannnosti.

BBBAAA

beacon, to vobec nie je na srandu... nezelam ti nic zle, aby sa ti nieco podobne nestalo
Predtym som mal pri vysokom prolaktine opacny problem - nemohol som dosiahnut erekciu a chut na sex ziadna. Po roku uzivania Cabestu 4 tabletky za tyzden - potrebujem sex niekolkokrat denne. Manzelka nechce, aby som onanoval pri porne a jednoducho sa z lasky ku mne tomu prisposobila. No mam kvoli tomu vycitky, lebo viem, ze to nie je normalne a viem, ze ked mi to manzelka nepovie, tak ze mozno tym aj trpi. Ale zase sme obidvaja dost omladli vyzorom zrejme z oxytocinu, co sa pri tom vylucuje a aj som schudol a vyrysovali sa mi svaly - a prudko narastol testosteron v krvi.

BBBAAA

BBBAAA a urcite vies ze od lieku sa ti zvysilo?predtym sa taky nebol? lebo ka ked som bola esye zdrava stihla som b mala zvysrme libido ale u mna skor to je tak ze mam take danosti a nie od liekov to bolo

beacon

BBBAAA ja nemam ziadne libido tento liek Cabest mi len znizi prolaktin v krvi ale libido vobec sa mi nezvysilo.Este neviem presne kde je skutocny problem ale si myslim vsetky sa odvyjaju od prvotnej psychiayrickej diagnozy koli kt nemam libido uz 6sty rok ale zlepsuje sa to.musim ist na opat naM R ci mi nerastie tumor v mozgu.Nie som si ista ci vylucne od injekcii mam tak vysoku hladinu prolaktinu lebo este pred uzivanim injekcii som uz mala zvysenu ale iba raz nasobne prolaktin preto vzrusit sa neviem nemam ziadnu sexualnu potrebu ale velmi pomaly sa prebudza.

BBBAAA

beacon, mozem sa ta opytat na jeden z vedlajsich ucinkov Cabestu (kabergolinu) a to zvysenie libida? Mne to zvysilo strasne moc a neviem co s tym robit, ako to potlacit. Tiez sa tento ucinok prejavuje u teba? Ak ano, ako to rieis?

beacon

aj niektore ine liekt injekcie zvysuju hladinu prolakrinu napr risperdal.ja tiez mam trojnasobnu hladinu prolaktinu.raz do tyzdna beriem cabest.po uzivani tohito lieku sa mu hladina znizila ovsem ako som ju nebrala my vtskocila opat na trojnasobok koli asi injekcuam.

beacon

aj niektore ine liekt injekcie zvysuju hladinu prolakrinu napr risperdal.ja tiez mam trojnasobnu hladinu prolaktinu.raz do tyzdna beriem cabest.po uzivani tohito lieku sa mu hladina znizila ovsem ako som ju nebrala my vtskocila opat na trojnasobok koli asi injekcuam.