ahojte, uz rok mam problem otehotniet a pred tyzdnom mi brali krv na zistenie hladiny hormonov. Zistili mi zvyseny prolaktin, myslite ze ten zvyseny prolaktin moze za to, ze som este nemohla otehotniet? za doktorom idem az o 4 dni, tak som uz nedockava..dakujem za skore odpovede
Zvyseny prolaktin
gabulko ajoj
no to dufam aj ja, ze to potom uz nevyskoci...a ako sme hovorili o tych vedlajsich ucinkoch, dnes ma cely den poli lave podbrusko..nemozem sa ani zohnut :(asi to budu mat na svedomi tie tabletky, teda dufam ze to nebude nieco horsie.
Cimm dlhsie sa beru skodlive latky,tym vacsie je poskodenie tela, teda aspon mne sa to zda logicke...
Ahoj, Lenka, ja by som mala brat ten Norprolac dlhodobo, rok, dva, tak uvidime, dufam, ze uz to potom nevyskoci. Dufam, ze sa coskoro podari.
ahoj gabulko
no ja mam tiez problem s menzesom, chodi si ako sa mu zachce...ja pocitujem akurat unavu a stale by som len spala.a nevies ci sa mi po vysadeni opat nezvysi...vcera sme trosku skusali, som mala ovulku ta som zvedava :))
ahoj, Lenka
beriem Norprolac tzyden, najprv to boli 3tbl 25, potom 3tbl 50, teraz 75, ale byva mi dost blbo, mavam zavraty, nauzea- pocit na vracanie. Mam uz dve deti, takze tam nebol problem, ja mam problem s menzesom, tak sme na to prisli, ze je prolaktin zvyseny.
Je to dovod, preco sa nedari otehotniet.Telo je nastavene tak,ako by si bola stale tehotna.Je to hormon prsnej zlazy.
Co tak prirodzene prostriedky na upravu hormonov(Yam, Progesteron,pupalkovy olej...)
nauzea je pocit nutkania na zvracanie, alebo nevolnosti
gagulko
ja ho berem dnes 3 den. mam norprolac 75 a berem 1/2 tabletky vecer.. zatial, si musim zaklopat, neregistrujem take vedlajsie ucinky. akurat som viac ospala. a ta nauzea je co?nic mi to nehovori. A tebe sa ako znasa?je ti po nom blbo? A tiez nemozes otehotniet?viem, trochu som ta zahadzala otazkami..:))
to lenka456: ahoj, ja ja beriem Norprolac uz tyzden. Ake mas davkovanie? Nie je Ti z toho blbo? Myskim zavraty, nauzea.