Potrebovala by som radu, ako ju zvládať? Stretli ste sa niekto s nou?
----------------------------
Panická porucha www.zdravie.sk
Panická porucha
Nejak mi to neprechadza
Vlamonke este raz.
Nestaci brat len horcik, su aj ine mineraly, ktorych nedostatok moze sposobit tvoje symptomy. Ja by som bral napr zmes mineralov na kosti s vitaminom D plus pre zlepsenie absorbcie aj vitamin K(100 mcg) a par tabletiek spiruliny.
Tak isto na neurotransmitery nejake polotovary napriklad na tvorenie / zabranenie reabsorbcii serotoninu,
5-HTP, 2x50 mg / St Johns Wort(lubovnik, trezalka) 1-2 gramu (0.3% hypericin) podla potreby, ved to citis, ked to na teba lezie.
A tiez kompletnu zmes B vitaminov specificky na stress, (Stress-B)
urcite chod k psychiatrovi!!!!!!!!!!
aj podľa mňa máš tetániu, príď na našu tému pozrieť...
Na to EMG vysetrenie ma vobec neposlali, tak neviem, mam skusit poprosit o opatovne vysetrenie?
Vlamonka, no toto? Tetania, to ma ani nenapadlo, bola som na neurotickom vysetreni, odtial ma poslali na RNG lebky a vysetrenie oci a vsetko bolo ok, mne povedali, ze mozem mat migrenu, dali mi na nu liek, ale po nom je mi otrasne a hlava neprestane boliet, tak ho tiez radsej neberiem. A ja skusam zatial caje, tiez z Medovky a este B-komplex a Magnezium a k tomu alprazolamum.
Ahoj Anisa...nemas nahodou aj tetaniu? Mne lekar najprv stanovil diagnozu Panicka Porucha a potom mi zistil na EMG vysetreni , ze mam aj tetaniu..tj.bolesti hlavy , busenie srdca , boli ma casto zaludok , potrebujem na Wcko , toci sa hlava , proste na odpadnutie...Lekar mi predpisal lieky XANAX a CIPRALEX...no vobec mi nepomahali tak su v kosi...Kupila som si horcik , zinok..vitamin D...pijem medovkovy caj a snazim sa liecit takto , zatial je to stale rovnake..no co uz , treba sa zmierit...Mne sa to spustilo v maji , ked ma zobrala zachranka , lebo mi bolo strasne zle a busilo mi srdce , odvtedy sa bojim , ze mi bude znovu zle a aj je...Dokonca mi zacali trpnut ruky a nohy....
A este by som chcela vediet, ci ste aj nieco ine zmenili pre to vo svojom zivote, myslim, zivotny styl, alebo stacia lieky?
Zaujimalo by ma aj, ci sa niekomu podarilo z toho dostat len alprazolamami, alebo na to treba antidepresiva....
Fakt je ten, ze som presla plejadou vysetreni a vraj mam vysledky ako z knihy :-) tak to je sice pekne, ale myslim, ze k tej chorobe mi to neviem ako nepomaha.
Sfds, ved prave to, akokeby to fungovalo tak, ze choroba pride rychlo ako nic, ale odist na trvalo, tak to je problem. Ale aj tak si myslim, ze si uz za vodou a ak nebudes mat nieco v zivote prilis sokovo dperesivne, tak sa Ti to uz nikdy nevrati. Ja som na to, co mi je prisla vlastne len z netu, neislo mi to do hlavy, ze by to mohlo byt len od zaludka, alebo od znizenia imunity a pod., ale myslim, ze to mam, aspon, co som si porovnala. Potesil si ma ale, ze sa to da az natolko zmiernit a ze uz fungujes v poho bez liekov.