Potrebovala by som radu, ako ju zvládať? Stretli ste sa niekto s nou?
----------------------------
Panická porucha www.zdravie.sk
Panická porucha
Anisa, na to je dobrý Rudotel.
Vlamonka, dakujem pekne, Tvoje prianie mne sa splnilo, od vcera som zatial v uplnej pohode a vidis, som rada, ze deticky su Ti taka vzpuha. Tiez Ti prajem krasny dnik bez bolestiii
Samko r. pouzivam Frontin a sirup Novo-Passit, inac k tomu este caje a vitaminky :-)
Anisa, aké lieky na to užívaš?
:-( no tak to nemas ani nahodou najlepsie, musi to byt fest neprijemne, najma, ked svoju rodinku isto lubis a nemozes sa kedykolvek im naplno venovat a manzel, hmm, ako hysterku, nie je to len jeho nejaka forma obranneho mechanizmu? To myslim, ze si to nechce pripustit, ze sa mas tak zle, k maminke uprimnu sustrast, ja neviem, co by som robila, ked by nebola:-( musis mat ale nieco,o co, alebo koho sa mmozes opriet, ci uz len to, ze objimes svoje deticky, ze vies, ze maju Teba a Ty ich a manzela takisto
Ja to uz beriem takto ako to je , najhorsie je zvyknut si na to...Ja mam 28..Mam uz aj deticky a predstav si rano vstavam v pohode idem varit a bac...je mi zle , to je najhorsie , nemozem sa poriadne venovat ani detom a to je asi najhorsie...Manzel ma uz berie ako hysterku , maminka mi zomrela a nikoho ineho uz nemam...
Mam 26, byvam este s nasimi a zatial ani frajer mi nehrozi a tusim, kym nebudem mat pocit, ze to dokazem lepsie zvladat, tak ani nebude:-)ale mam aspon nasich, ti su pri mne 24hod. v podstate, tak to je fajn z toho smeru. A z toho, ze je zle aj ked beries, aj ked neberies lieky, tak to mam dost teda:-( ved potom, aku clovek ma mat nadej?
Jeminenky, tak dakujem pekne, myslela som si aj, ze ked daju nieco, tak potom od toho odist bude hroza. No, ale ako sa da vydrzat bez toho, myslim, bez toho, aby clovek bral nej. lieky na to? Ja si neviem poradit...proste musim zobrat aspon nej. slabsi ukludnovak, lebo inac sa to neda a vlastne sa aj bojim, ze ked nieco nevezmem, hoc len vitamin, tak ze hned sa mi pritazi