Panická porucha

Vlamonka

No mne dal najprv Xanax a potom Cipralex a strasne mi bolo zle , ved to som uz pisala , to su len take oblbovaky , a ked ich prestanes brat , tak sa mas naco tesit...Ja som dala prec najprv ten Xanax a bolo mi este horsie ako na zaciatku , normalne my chybal a to som ho brala len tri tyzdne..

anisa

Vlamonka, presne, nie je mi dost jasne, preco proste v dnesnom pokroku nie je na to nejaky konkretny liek, alebo fakt nieco, co 100pro ucinkuje a clovek by tak mohol spokojne zit a nie stale sa obavat, alebo citit sa ako pokusny kralik, skusat, co zaberie dookola...:-)

Vlamonka

Anisa , presne to iste mam aj ja , uz sa aj bojim chodit vonku , stale myslim uz dopredu na to , ze co ak mi pride zle...

RNG

Vlamonka, ale hyperventilacnu tetaniu, hormonalne vykyvy alebo problemy s neurotransmitermi mozes aj tak este mat. Takze okrem mineralov tie ostatne rady stale platia.

anisa

Vlamonka, dik za radu, skusim poprosit, ved to tak nejde, denno-denne je mi nevolno, rana pri prebudzani su hotovy otras a pocas dna kedykolvek na mna pride nevolno, nie som schopna nicoho a bolest hlavy je neunosna a pretrvava a mam priblizne rovnaku klimu doma a pritom raz mrznem, inokedy je mi horuco, ale skor len je mi zima, hoc chodim uz naobliekana ako snehuliak :-) katastrofa a fakt len davam do seba caje medovky, magnezium a myslim, ze to trosku aj pomaha, ale stale sa citim mizerne a len sedim doma radsej.

Vlamonka

Anisa , ved skus poprosit svojho neurologa , nech ti spravi to vysetrenie , aspon budes vediet na com si...Ako ti vlastne je?

anisa

Dik ooo, idem teda kuknut aj na diskusiu k tetanii, inac,este nieco, existuje nieco na zvysenie serotoninu, ale aby to bolo volne dostupne? Teda bez receptu?