kde je nevinnosť?

Príspevok v téme: kde je nevinnosť?
smejko

už dosť dlho surfujem po tejto stránke a je mi z týchto tém do vracania!je to diskusné fórum o zdraví,máme sa pýtať na zdravotné problémy,vzťahy...ale je tu len samé palcovanie-čo som nikdy v živote predtým nepočula,ako neotehotnieť,a panenské blany a masturbovanie.kde je schovaná všetka tá nevinnosť,ktorá má patriť iba partnerovi,a nevytrubovať ju do sveta?ja by som sa červenala,keby som zadávala takéto témy,a nie ešte čakala na odpovede.podľa otázok sem píšu samé deti,ale je to len na pohoršenie spoločnosti,pretože je to stránka pre všetkých!to,čo robíte nie je najsamozrejmejšie na svete,a neotravujte svojimi stupídnymi otázkami slušných ľudí,je mi hanba,keď to všetko čítam,hotová Sodoma a Gomora!

sašenkaaa

čo je podľa teba nechutné..kopec ľudí trápia otázky,čo ak..čo ked..ako na to?..vieš ak im otto padne vhod?..kde sme?

jovana

panenaska blana, sex, menstruacia a podobne su nechutnosti?? preboha sak zijeme v 21. storoci...! su veci uplne normalne.. bezne, vobec sa neni zaco hanbit. vies si predstavit kolko ludi tu najde nejaku oporu... pomoc a podobne? maju problemy s ktorymi by sa neodvazili normalne bavit ale tu je to anonymne a to je uplne super...
a ked sa ti to nepaci, nitko ta nenuti sem chodit, jednoducho chod do inej diskusie...

danusiq:)

necitala som vsetky prispevky ale moj nazor je ze ak uz je tato dnesna doba ina a ze uz 17 rocne uplne normalne pohlavne ziju a uzivaju antikoncepciu tak aspon tu sa o tom porozpravaju...je to aj lepsie akoby nejaka 14 rocna ide sexovat a nema ani sajnu ako sa robia deticky tak aspon tu nieco pochytiti ze treba mat nejaku ochranu aj pred otehotnenim aj pred chorobami...mentalitu ludi nezmenime tak aspon nech sa ludia chrania...

arriela

och jezis no tak toto uz co je..sama hovoris,ze by sa tu malo pisat o zdravotnych problemoch,od coho ma aj ten tvoj prispevok trocha daleko..myslim,ze este dalej ako tie,co sa tu aspon na nieco pytaju..neviem,co si tym chcela docielit alebo povedat..ak ta problemy ostatnych ludi nezaujimaju,necitaj..lenze ty to citas,takze az tak hrozne ta to asi nepoburuje..a ked ti tak moc lezi na srdci moralka cudzich deti a dnesnej mladeze,stan sa ucitelkou,fararkou alebo sa pridal k nejakej neziskovke a tam si mozes davat taketo nazory kolko ti len srdce raci..a mozno to tam aj niekoho bude zaujimat

mucha

su ludia ktori mali zit v inej dobe..ty patris medzi nich...a ja takisto..dnesna mladez je skazena v kazdej oblasti, nie len v tejto..ale samozrejme to tak nevnimaju bo su v inom roku narodeni ako my..dospievanie sa generaciami znizuje a preto my starsi to dnes uz tak nechapeme...som tichy divak a sledujem tieto veci a problemy z dialky..obcas sa zasmejem..obcas pokrutim hlavou..ale je to kazdeho vec..ak to niekoho poburuje nech necita ..ak cita nemusi ho to poburovat ak to nepisu jeho dieta:)

kupelnik

Peter ******************
Krikova * Bratislava
a email mas hore...
od 16 sexualne aktivny a dojdi to povedat aj rodicom ked sa ti chce...
to ze chcu 13 14 rocne deti mat sex nieje vasou vecou je to ich vecou aj ked su sprosty clovek s tym nic nespravi...
nebudes im vtlkat do tych hlav ze nesukaj lebo v 16 budes mat decko...
mne je zle z ludi typu puritan ktory zije pre patricky a velky krizik...
Sry ale clovek si chce uzit a to neznamena fetovat a chlastat ale skratka sex je dobra droga ako cokolada...

smejko

dakujem za prispevky.vsetci,co ma odsudzujete,ste hrdinovia,pretoze je to tu vcelku anonymne,neviem,ci by ste vsetci bohorovne odpisovali a davali mudre rady,keby ste museli dat svoj e-mail,alebo nedajboze adresu a tak celkom nahodou by si ju precitali aj vasi rodicia.sex je prekrasna vec,kde sa odovzdava jeden druhemu,samozrejme,aj v tejto oblasti vznika milion problemov,ale vedzte,ze ak by taketo problemy raz mali aj moje deti,plakala by som od zufalstva,ze ako som ich to vychovala.vsetci kritici,dajte si ruku na srdce a priznajte,ze mam pravdu.je mi smutno pri srdci,ze dnesnemu svetu maloco hovori-viera,nadej,laska...

????

janka 1212, no trošku si to prehnala. Na jednej strane smejko má pravdu, veď čo je to za svet,keď už 13-14 ročný sa pýtajú ako masturbovať, a "konečne chcem mať sex". Veď milovanie neide iba o sexe, ale aj niečo hlbšom, a to človek pochopí až časom. Dnešní mladí si myslia, že keď nejebú deň čo deň nebudú in. Radšej by sa učili. Ale v tom smejkovi nedávam pravdu, že keď niekto má nejaké otázky, problémy nech sa opýta, ako keby mal nejakú hlúposť spraviť.