už dosť dlho surfujem po tejto stránke a je mi z týchto tém do vracania!je to diskusné fórum o zdraví,máme sa pýtať na zdravotné problémy,vzťahy...ale je tu len samé palcovanie-čo som nikdy v živote predtým nepočula,ako neotehotnieť,a panenské blany a masturbovanie.kde je schovaná všetka tá nevinnosť,ktorá má patriť iba partnerovi,a nevytrubovať ju do sveta?ja by som sa červenala,keby som zadávala takéto témy,a nie ešte čakala na odpovede.podľa otázok sem píšu samé deti,ale je to len na pohoršenie spoločnosti,pretože je to stránka pre všetkých!to,čo robíte nie je najsamozrejmejšie na svete,a neotravujte svojimi stupídnymi otázkami slušných ľudí,je mi hanba,keď to všetko čítam,hotová Sodoma a Gomora!
kde je nevinnosť?
ona je asi jedna s tych mene otca i syna i ducha svätého..:-)
Ludskej zvedavosti nezabranis a radsej,nech sa 1000x pytaju ako robia bez podkladu...sexu zdar!
akoze nikto ti nekaze citat to!! a suhlasim s veronikou ze sexualny zivot je uplne normalna vec. Nikde nie je napisane ze to musis citat. podla mojho usudku si dost daleko od pritomnosti...
tak ked sa ti to tu nepaci tak naco sem chodis...a vobec naco si zalozilal tuto temu ked nechces necitaj to...! nikto ta to nenuti citat...niekoho trapia taketo veci nema sa o tom s kym porozpravat zaujima ho to...ked to teba nezaujima tak to necitaj...a je to anonymne preco by sa mal niekto cervenat ked to pise nechapem...
nebuď trápna, tak to nečítaj ako povedala Lucka, okrem toho sexuálny život je úplne normálna vec, ak Ty ležíš na posteli raz za 3 mesiace ako doska, je to Tvoja vec, my ostatní si to chceme vychutnať a dopriať nielen sebe ale aj druhému, a preto tu tá poradňa tiež je. Okrem toho, veľa z ľudí ktorí tu píšu žijú v manželstve alebo pevnom vzťahu...Ty Sodoma... zobuď sa a zbadáš, že svet nie je rozprávka.
TAk to necitaj...