Napustanie mihalnic

akinom0077

zo skusenosti ti poviem ze vydrzi to cca 3 tyzdne, trosku to mihalnice znici aj viac vypadaju ale nie je to taky extrem ako po umelych mihalniciach...
napustanie mihalnic ano ale len prilezitostne nie s nejakou pravidelnostou by som riesila

Martina041

Ahojte neviete mi poradit včera som mala kozmetičku napuštala mi mihalnice a jedno oko do rana mi tak napuchlo ,očividne mi to vyvolalo reakciu neviete co je dobre nato dat aby odpuchlo ? dakujem

Anajs

...baby zlaté,to napustenie mihalníc sa skutočne viac oplatí pre svetlovlásky s modrými očami.Aj tak treba použiť špirálu,bo je to také celé navýrazné líčenie.A trvalá??to radšej tiež nie,každý nech si nechá tie svoje pekné mihalnice.Je toľko dobrých špirál ktoré sú na trhu a to som ja prešla kadečím.No nie všetko drahé je aj kvalitné...
Napr.taká špirálka s DM-drogerie za necelé 4 eurá sa volá: I (srdiečko) EXTREME.

siu4

ja osobne som trvalu nariasach nemala,ale mala ju jedna moja znama.Bohuzial kozmeticka sa netrafila do velkosti natacky a mala ich zatocene tak smiesne.Ale oplati sa to len pokial mas dlhsie riasy,inac by sa to vyhlo tomu spravnemu efektu.

joana

siu4: dakujem, a mas nejake skusenosti aj strvalou na mihalnice? ako to tu citam, tak je dost riziko, ze konecny vysledok nebude taky, ako by som cakala. tak neviem, ci to risknut, nechcem zas vyzerat ako babika s klipkajucimi ocami :)

siu4

to zalezi od kozmeticky,ci robi len na objednavky alebo nie.Postup je asi taky:natrie ti vazelinu pod oci aj na viecka-to aby ti na kozu nechytila farba.Potom ti da navlhceny "tamponik" pod oci,zavries oci,nanesie ti na riasy vrstvu farby a budes ich mat zatvorene cca 15 min.Potom ti tu farbu zotrie,moze to trochu stipat,zalezi od toho ako ti ju da dole a ci mas citlive oci.To je vsetko.cenovo to nieje draha zalezitost.

joana

tiez by som si chcela dat zafarbit mihalnice pred dovolenkou. este som u ziadnej kozmeticky nebola, tak neviem, ako to prebieha. treba sa na to dopredu objednat, alebo staci ked pridem a ona mi to hned urobi? alebo je to u kazdej individualne?

siu4

myslim si,ze farbenie nestoji tak vela,aby si i ho musela farbit sama doma a riskovat,ze ti vojde nebodaj farba do oka a poskodis si zrak

siu4

palomita 564
-mala by to robit kazda kozmeticka,patri to medzi zakkladne ukony.Pokial ich mas svetle a rovne,tak po nafarbeni ich budes mat tmave a rovne.Zmeni sa len farba.Cim viac si budes umyvat oci vodou,tym rychlejsie to pojde dole.Vydrzi to cca 2 tyzdne.

A neviem ,ci je dobry napad farbit si sama mihalnice.

lucinda87

prosim vas,tie co ste si to robili same,ako ste to robili?najprv jedno oko a potom druhe?a ako vyzera ta farba,da sa kupit v dm?nevedela som ju najst...neni lepsie ked vam to urobi kozmeticka?