Ahojte, robili už niekomu resekciu? Mňa minulý rok hrozne bolel predný zub a zubárovi sa to moc nepáčilo, pchal mi tak nejaké vložky a že keď to nepomôže, tak resekcia. Ale prešlo mi to. Normálne sa čudoval, že sme sa tomu tak-tak vyhli. Nooo lenže teraz ma rozbolel ten blbý zub znova a mám ťažké obavy, že sa nevyhnem tej resekcii. Je to hrozné? Dá sa to prežiť bez ujmy?
Resekcia zubov
Mne robili resekciu včera. Ako ten zákrok je v pohodičke to nič človek necíti, ale keď umŕtvenie prestane účinkovať tak ta rana dosť bolí.Cítil som len že sa mi tam niekto hrabe vyškrabáva a vŕrta. Ale asi je to individuálne.Keďže som mal veľký nález tak beriem antibiotiká.Nech sa darí všetkým.Ciao
Pomôžte mi niekto asi pred rokom mi strašne opuchla tvár zo zubov s 1 a 2 zubárka mi ich otvorila a vytiekol mi hnys dala mi antibiotiká ale tie pomohli len na krátky čas potom mi zuby liečila a zatvorila ale bolesť zubov a napuchnutie sa vrátilo a tak sa to opakovalo asi 3-krát potom mi povedala,že musím ísť na resekciu tak som sa bola objednať. Už som sedela na chirurgii zubárka mi to prečistila zatvorila a poslala na RTG zubov a keď som jej ukázala snímku povedala že tam nemám vaček tak mi to nebude robiť a tak sa chcem opýtať či je to dobre alebo zlé?ale ak mám tie zuby zatvorené za pár dní mi opuchne celá tvár
Asi pred 20 rokmi som bola na resekcii 1 vľavo hore. Teraz tam mám korunku, ale to ďasno vyzerá hrozne - je fialové a vidno to.
Dnes viem, že tento zub poukazuje na zlý stav obličiek. Tie treba vyliečiť, lebo sú zahlienené z mlieka, presolené a prekyselené z cukrov, preťažené tekutinami.
Zub mi nikto nevráti, ale ostatné si už opatrujem.
Ja som bola pred rokmi na resekcii, neboli to , ved som odstala injekciu na 3 miesta do dasna , cele to netrvalo viac ako 30 min len to bolo neprijemne , lebo to zubar dlabal akoby s dlatom do kamena a ked som prišla domov dala som si tabletku proti bolesti a išla spať ,ked som sa zobudila dala som si dalšiu tablekua za par dni to prešlo
a moze sa stat ze mi blizko tej rany tecie hnis abo taka vodicka? krv to nieje, tak co to potom moze byt? k mojmu zubarovi nemozem, kedze do piatku som mimo mesta.
ak si si davala ladove obklady a opuch ti nezmizne do 5 dni vrat sa zubarke.mozno mas neaky zapal.opuch byva najviac 3-5dni