mladé

gomez

:))))) dievčence, my vieme, že by ste to radi, ale vercajch máme my!!! Pepoo, nedaj sa, veď sa na to pozri, kto má veľký nástroj, nepotrebuje mercedes:))))))))))

hort

A co ked ma niekto 39 rokov,ale vobec na to nevyzera a hadaju mu o mnoho rokov menej?Aj vtedy je to nepripustne,aby si zacal s nejakou mladou?Nemyslim nejaky vazny vztah.

salalka

mam 18, a tiez by som s Tebou chodila, ale iba ak mas prachy. Moj byvaly mal 41, ked som s nim chodila a ja vtedy 16. Kupil mi krasne auticko, zobral ma na luxusnu dovolenku do Mexika, taktiez sme spolu boli v Parizi, v Prahe, a v Rime. Vsetko platil on. Okrem toho ma braval nakupovat, kupil mi co som chcela. Bol sice stary, a nevyzeral bohvie ako ... ale aj tak to stalo zato.
pepoo, ach chces mladucku frajerku, tak PLAT ... ak nemas peniaze, zabudni na to, a najdi si niekoho kto je v Tvojom veku,

wiktoria

akoze ty si mal 15-tku??? ... nic v zlom ale tak ja mam 18 a moj otec ma 39 ako nic vzlom ale keby som sla po ulici a videla taky parik tak prisam ze by som bola v tom ze to je otec s deckom

pepoo

Ahojte
del12 mal som 15-ku to bolo super pritahuju ma 15-20rocne.
dubka nie reprezentativnu chcem len mladucku aj poloromku na tom nezalezí
kika123 dík za uprimnost vsetko splnam len ciastocne auto mam pekne...

kika123

ak si zachovaly, nechlasces a hlavne , co sa tyka vyzoru, sa obliekas mlado - sportovo trebars a mas trosku viac prachov tak hej :)))))sorry za uprimnost...