Mam 39 rokov a tuzim mat mladú babu.
Chcem sa spytať túžia mať mladé baby
aj starších mužov?
mladé
:))))) dievčence, my vieme, že by ste to radi, ale vercajch máme my!!! Pepoo, nedaj sa, veď sa na to pozri, kto má veľký nástroj, nepotrebuje mercedes:))))))))))
A co ked ma niekto 39 rokov,ale vobec na to nevyzera a hadaju mu o mnoho rokov menej?Aj vtedy je to nepripustne,aby si zacal s nejakou mladou?Nemyslim nejaky vazny vztah.
mam 18, a tiez by som s Tebou chodila, ale iba ak mas prachy. Moj byvaly mal 41, ked som s nim chodila a ja vtedy 16. Kupil mi krasne auticko, zobral ma na luxusnu dovolenku do Mexika, taktiez sme spolu boli v Parizi, v Prahe, a v Rime. Vsetko platil on. Okrem toho ma braval nakupovat, kupil mi co som chcela. Bol sice stary, a nevyzeral bohvie ako ... ale aj tak to stalo zato.
pepoo, ach chces mladucku frajerku, tak PLAT ... ak nemas peniaze, zabudni na to, a najdi si niekoho kto je v Tvojom veku,
mam 17, je to okey ? Si sice nieco prestarly, ale kreditka to vyriesi.Napis mi na mail.cau pepoo
akoze ty si mal 15-tku??? ... nic v zlom ale tak ja mam 18 a moj otec ma 39 ako nic vzlom ale keby som sla po ulici a videla taky parik tak prisam ze by som bola v tom ze to je otec s deckom
ya no na starych chlapov nejdu..idu len na ich prachy
polopate povedane mozes mat mladu babu. Zvacsa take idu na prachy alebo jednoducho na starych chlapov. Bez urazky...
Ahojte
del12 mal som 15-ku to bolo super pritahuju ma 15-20rocne.
dubka nie reprezentativnu chcem len mladucku aj poloromku na tom nezalezí
kika123 dík za uprimnost vsetko splnam len ciastocne auto mam pekne...
ak si zachovaly, nechlasces a hlavne , co sa tyka vyzoru, sa obliekas mlado - sportovo trebars a mas trosku viac prachov tak hej :)))))sorry za uprimnost...