Mam 39 rokov a tuzim mat mladú babu.
Chcem sa spytať túžia mať mladé baby
aj starších mužov?
mladé
a ja mám 50 a chcem mať 39 ročného milenca, ale aby mi stačil s dychom.........
Odpovede na otazku:tuzia,ale len dva typy dievcat.
1.ktore chcu ich prachy,moc,dolezitost /pani Slotova a pod/
2.labilne submisivne typy,ktore hladaju otca,ochranu,podporu,vodenie za ruku /a to si myslia ake su zamilovaneee/
Vrchol sexualnej tuzby a vykonnosti u muza je v 20-tke zhruba a u zeny az v 38cke, takze preto si tolko muzov 40tnikov,50tnikov najde mlade 25tky, lebo zial svojim zenam v sexe nestihaju, a sexovanie 2Otky sa s 38ckou neda porovnat co sa vykonu tyka samozrejme, nie vyzoru, v 2Otke sme predsa boli vsetce krasniii :-)
Moja znama 23 rocna miluje starsich a hlavne ked sa im zacinaju sediviet vlasy. Jej to je sexi...
dubka,no ja mam len 22 ale uz som pochopila o co vlastne takymto muzom ide.vedia co chcu a to sa mi paci ale kazdy si moze mysliet svoje.ak sa mam priznat nikdy by mi nenapadlo ze si raz ja zacnem s takym starsim muzom ale nikdy nehovor nikdy ...:)
ahoj.dubka uplne s tebou suhlasim...
ANAJKA, ty sa hlavne nauč gramatiku, pretože niečo katastrofálnejšie som v takom krátkom texte ešte nevidela a potom rozprávaj na koho ty máš, pretože nie každý chce babu, čo je ako modelka a v hlave má nasrané...dnešný chlapi chcú dobre vyzerajúce, reprezentatívne a inteligentné ženy nie len do domácnosti, ale aj do spoločnosti.
Neviem kolko by mala mať tvoja baba rokov,(mladá) ale aj 30 nie je stará. Môj muž má 41 ja 31 a tiež má mladú babu, no nie?
Ja napr.neviem si predstaviť vedla seba rovesníka. Je to individualne
Každého osobná vec, len jedno ak sa o seba staráš a dobre vizeráš prečo nie nabaľ si aj mladú pipku. Ale nehnevajte sa, niektorí muži sa tiež nevedia pozrieť do zrkadla, zošumelí a slintajú nad mladou./ hádam to nie je aj tvoj prípad/ Mna vie totálne vytočiť, keď si na mna dovolí niekto kto na to "nemá" / nechcem aby to vyznela hnusne ale žena vie skôr posúdiť čo je už nad jej možnosti ako chlap / - nejaký trpko keď sa ma snaží pozvať na kávu a vizerá otrasne, trápne správanie, žiaden intelekt. Takže ak na to máš tak bal, ak nie tak sa drž radšej blizšieho ročníka aby sa Ti nestalo to že sa ťa v podniku opítajú a čo si dá dcérka ?.
Ale pravdivo, nebolo by mi 2x príjemné vidieť moju 14 ročnú neter / teraz tie baby fakt nevizerajú na 14 aj keď ich majú ale na 17 / ako ide niekde za ruku so 40 - tnikom. Viem čo by spravil môj brat, prizabil by toho týpka. Tatkovia vedia pekne žiarliť.