Mam 39 rokov a tuzim mat mladú babu.
Chcem sa spytať túžia mať mladé baby
aj starších mužov?
mladé
naprikad mne by taky stary vadil
A čo poviete na vzťah 25 ročného so 16kou? Podotýkam, že si veľmi dobre rozumejú...
Je to však risk pre toho chlapa, ak si to teda tá slečna po čase rozmyslí...
DUBKA: komu to patrilo? :)
kazdopadne, scasti s tebou suhlasim
ale ja neodsudzujem vztahy v ktorych je vacsi vekovy rozdiel ako je obvykle ale ak si niekto s niekym zacne len preto ze ten druhy ma peniaze a ze tym chlapom to nevadi ze s nimi dievcata su len preto...to mi nejde do hlavy...
Ahoj cica. Neviem ak priatela miluješ a vyhovuje ti po všetkých stránkach, v žiadnom prípade ho neopuštaj, a ak by to malo byt len koli veku, určite by si to neskôr lutovala !!
Cica vieš, presne tu robi vela dievčat chybu, a co ked on bude mať 50 a ja 38 a ja budem ešte stale čajka..a on starý a škaredý..hlôuposť, chlap, ktorý ta miluje si ta bude chcieť udržať, a to že sa bude starat o svoj výzor, bude jedna z vela veci, čo pre teba robiť bude. Alebo je tu druhá možnosť, že sa s ním rozídeš(napriek tomu, že ho lubiš), a nájdeš si 22 ročneho + - 5rokov. Zalubiš sa, ale on bude predsa ešte len mladý, nevyžitý,bude mať rôzne zaluby, bude chodiť s kamaratmi chlastat do podnikov, cez vikendy na diskoteku a v neposlednom rade vymení aj teba za mladšiu a za krajšiu,a vysvetlí ti to, asi tak, že on chce ešte vyskušať aj iné baby, čo je pri tvojom aktuálnom priatelovi málo pravdepodobné..
Cicka drž sa ty pekne priateľa, čo ti vadí, že je zabezpečený? skusený? Cielavedomý? Sebestačný? ...:-)Ty to zistiš sama po čase, že mám pravdu, nik ta nepodrží, ako priateľ, ktorý vie najlepšie,čo je vo vzťahu dôležité..a naučí ťa važiť si to, jeho, aj samú seba.
ahoj. Ja mam 23,moj partner ma 40.. A je to s nim uzasne.. Nikdy by som neverila ze raz budem chodit s takym starsim muzom, ale je to fakt super.. A teraz nemyslim len na sex... ale nas vztah sa vyvijal velmi pomaly, najprv sme boi priatelia a potom sme zistili ze sa strasne pritahujeme, aj potom sme este odolavali az to raz prasklo... Neviem teda aky si ty a co si zac, ale ten "moj" na svoj vek vooobec nevyzera. typla by som mu tak 32 mozno. Je pravda ze keby nevyzeral tak ako vyzera, totiz tak mlado (aj povahou) neviem ci by som s nim bola.. je to mozno hnusne ale je to tak... A este podotykam, nie sme spolu kvoli sexu...
heureka nemusis mat obavy ni som na male dievcatka ani za ziadne nasilie ci prinutenie alebo vydieranie som za slobodny vzťah .
Gomez maš pravdu vzdy k tomu treba dvoch.Ahoj